+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Urk.
4 dagen geleden geplaatst • 13x bekeken

Coördinator Kwaliteit Participatie Urk • Matchd

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Matchd

Matchd
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 96 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Als Coördinator ontwikkel je en pas je gemeentelijk beleid aan binnen het Sociaal Domein. En dan met name vanuit de Participatie wetgeving. Dit alles gestoeld op de ‘nieuwe' manier van werken en de veranderende rol van de overheid. Je pakt zaken integraal aan en je weet daarbij de juiste partners te betrekken, zowel binnen als buiten de organisatie.

Als integrale kwaliteit coördinator controleer en toets je de (juridische) kwaliteit van de dienstverlening binnen het sociaal domein. Dat doe je vooral op de Participatiewetgeving, zoals algemene en bijzondere bijstand, maar ook op het minimabeleid en de processen van inburgering. Op deze manier ben je de spil tussen de beleidsafdeling en de uitvoering. Vanuit die spilfunctie draag je ook bij aan de verbinding tussen Participatie, Jeugdzorg en WMO. Het verder optimaliseren van de processen binnen Werk en Inkomen en het adviseren bij de verdere digitaliseren, gericht op de optimale dienstverlenging. Verantwoordelijk voor de procesoverdracht van klantmanager naar administratie en de tijdige verwerking en betaling van uitkeringen. Het aansturen van de financiële administratie.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega gespreksvoerders van Participatie, die de aanvragen verwerken. Samen met hen bespreek je de caseload en als kwaliteitsadviseur wikkel je de bezwaar- en beroepsprocedures af. De doorontwikkeling van het team Sociaal Domein krijgt in 2023 verder vorm. Jij sluit hierbij aan. Het kan zijn dat vanuit deze doorontwikkeling nog kleine taakverschuivingen plaatsvinden.

P.S. Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden obv een (tijdelijk) loondienstverband. Factureren als zzp'er is niet mogelijk (ook niet vanuit je eigen BV) aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. Zzp'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen.

7 maanden | 32-36 uur | 0,89 - 1fteFunctie-eisen

 • Minimaal hbo diploma in de richting SJD, MWD, SPH/Pedagogiek of Social Work;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen het Sociaal Domein;
 • Minimaal 2 jaar juridische werkervaring op de aandachtsgebieden Participatie, WMO en/of Jeugdzorg;
 • Bring your own device.
Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Gemeente Urk groeit hard, heeft veel ambities en is volop in ontwikkeling. Met ongeveer 200 collega's werken we samen in een informele en pragmatische werkomgeving, waar waarden als verbinden, verantwoording en vertrouwen belangrijk zijn. Wij hebben van oudsher een sterke familiecultuur en hands-on mentaliteit. De groei vraagt verdere professionalisering van bestuur en medewerkers en meer aandacht voor strategie, planning en netwerken.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in