+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Psychiater Gebiedsteam Leidsche Rijn, Vleuten de Meern Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Altrecht

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

De voordelen van het werken als Psychiater bij Gebiedsteam Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern
Je werkt in een leuk boeiend gevarieerd gebied  met zowel oude als nieuwe gedeeltes. In het gebied zijn er 9 beschermde woonvormen, het grootste hostel van Utrecht en veel nieuwbouwprojecten.  Door de grote van het gebied en de gemêleerde bevolking is je werk afwisselend en uitdagend.
Je gaat werken in een goed lopend multidisciplinair team met de ambitie hoogwaardige gespecialiseerde GGZ zorg te geven aan de patiënten wonende in het gebied. Je werkt in het team o.a. samen met een andere psychiater,  GZ psychologen, GZ-psycholoog i.o., SPV-en, verpleegkundigen en GZ agogen.  
Je komt in het gebied alle aspecten van de sociale psychiatrie tegen waarbij we ons richten op de patiëntengroep met een ernstige psychiatrische aandoening. Nauwe samenwerking met andere afdelingen binnen Altrecht, zoals de afdeling voor persoonlijkheidsstoornissen en het Angstcentrum, creëert ruimte voor korte lijnen en het kunnen bieden van gerichte therapie bij de superspecialisten.
Het team werkt in een gezamenlijk kantoor met Lister aan de Burgemeester Verderlaan 17, dat makkelijk bereikbaar is, ook van buiten Utrecht, en voldoende parkeergelegenheid heeft.

Wat ga je doen?
Als psychiater speel je een belangrijke rol in zowel het borgen en door ontwikkelen van de specialistische behandeling als het zorgdragen van de inhoud. Als hoofdbehandelaar ben je (medisch) verantwoordelijk voor de behandeling van de patiënten binnen jouw afdeling. Zo houdt je je bezig met intakes, het opstellen en uitvoeren van behandelplannen en diagnostiek. Dit doe je zeker niet alleen; vanuit een multidisciplinair team wordt met elkaar gewerkt aan de zorg aan onze patiënten. Als psychiater heb je hierin een adviserende en coachende rol richting jouw collega’s en durf je de leiding te nemen.

Je streeft ernaar de zorg steeds weer naar een hoger niveau te brengen en levert een actieve bijdrage aan de kwaliteit en het functioneren van je team, de behandeleenheid en de veranderprocessen. Jouw mening over beleidsmatige onderwerpen en verbeteringen in behandelprocessen wordt dan ook erg gewaardeerd. Altrecht vindt het belangrijk om oog en oor te hebben voor het hele verhaal van de patiënt, met haar naasten en haar context. Vanuit die visie werken we dan ook veel samen met diverse netwerkpartners, waarbij je als psychiater in staat bent deze samenwerking te verbeteren of uit te breiden.

Naast het werken op jouw afdeling, werk je een aantal keer per maand mee in de 24-uurs bereikbaarheids- en aanwezigheidsdiensten van Altrecht. Uiteraard gelden hiervoor passende toeslagen en compensatieregelingen.

Wat bieden wij jou?

  • Het comfort van een aanstelling voor onbepaalde tijd
  • Een marktconform salaris in de AMS-schaal van de GGZ CAO
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
  • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
  • Een uitdagende en dynamische baan in de (hoog)specialistische GGZ
  • Samenwerking met een betrokken en enthousiast multidisciplinair team
  • Een functie waar je actief kan meedenken over verbeterpunten in onze behandelingen, zodat we steeds blijven aansluiten bij de behoefte van de patiënt
  • Een persoonlijk opleidingsbudget conform CAO GGZ t.b.v. herregistratie in het BIG-register van € 4.438,- per jaar
  • De kans om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen en trainingen. Aangezien dit per persoon en per werkplek maatwerk vraagt, gaan we hierover graag met je in gesprek.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt (bijna) over een registratie als psychiater en bijbehorende BIG registratie en agb-code. Ben je bijna klaar met jouw opleiding tot psychiater? Ook dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.
  • Je bent bereid een aantal keer per maand mee te werken in de 24-uurs bereikbaarheids- en aanwezigheidsdiensten van Altrecht. Uiteraard gelden hiervoor passende toeslagen en compensatieregelingen.
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep en bent iemand die kijkt en luistert naar het hele verhaal van de patiënt. Je krijgt er daarbij energie van om steeds weer de passende (behandel)weg te vinden in de complexiteit van elke zorgvraag.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar tegelijk werk je graag samen met collega’s in een multidisciplinair team en met externe netwerkpartners.
  • Je bent in staat om mensen te motiveren en je geeft met een gezonde dosis overtuigingskracht richting aan het zorgbeleid. De combinatie van sociale en communicatieve vaardigheden maken je tot een goede gesprekspartner.
  • Je neemt graag initiatief en leiding en denkt actief mee over beleidsmatige onderwerpen en mogelijkheden tot verbeteringen.
  • Je kunt goed reflecteren op je eigen handelen en maakt zaken bespreekbaar. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend en dit doe je op een prettige manier.
  • Je hebt kennis van en ervaring met therapeutische behandelingen en diagnostisch onderzoek.

Het inwinnen van referenties is onderdeel van de procedure.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annemieke Geuze , Teamleider/SPV en/of Mireille ’s-Gravesande Inhoudelijk leidinggevende/ Psychiater.  Beide telefonisch bereikbaar op 030-2308848 of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem ook dan gerust contact op; je bent van harte welkom om kennis te maken of een dagdeel mee te lopen, zodat we je kunnen vertellen hoe we werken.

​​​​​​Bijzonderheden    
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

​​​​​​Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in