+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Bouwkunde Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SPIE

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Niet ´gewoon een bedrijf´

SPIE Building Solutions houdt zich bezig met techniek en gebouwen. Bouw en techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. Samen met onze klanten zorgen we voor een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties met als doel om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken. Met data, met ons hoofd, of met onze handen, maar sowieso met ons hart.


Niet ´gewoon een baan´

Voor een werkvoorbereider Bouw bij SPIE Projecten is geen dag hetzelfde. Je bent de rechterhand van de projectmanager en je bent een onmisbare schakel in zowel het voortraject als in de realisatie van onze complexe projecten. Je maakt deel uit van het projectteam/uitvoeringsteam en je schept de voorwaarden waaronder wordt gewerkt. De diverse projecten waaraan je werkt hebben een omvang van 5-80 miljoen en bevinden zich door heel Nederland.

Ook je eigen werkzaamheden zijn zeer divers; je bedenkt technische oplossingen, verzorgt inkoopvoorbereiding, stemt de klantvraag af met de opdrachtgever, voert regie over de onderaannemers en zorgt voor de meest effectieve en efficiënte werkmethode. Jij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op de bouw tot in de puntjes zijn voorbereid en dat de (deel)planningen worden behaald. Je hebt veelvuldig overleg met de klant, de projectleider en het uitvoeringsteam en je bent de schakel tussen deze stakeholders. Om de ontwikkelingen in je vakgebied bij te houden en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling biedt SPIE je de mogelijkheid om vakgerichte opleidingen te volgen. Als werkvoorbereider kun je je specialiseren in BIM, System Engineering of een andere richting die past bij jouw wensen en ambities. De werkzaamheden van een Werkvoorbereider bij SPIE Projecten zijn veelomvattend en project gerelateerd, waardoor ze nooit hetzelfde zijn. Door de omvang van de projecten waarvoor je werkt is je verantwoordelijkheidsgebied groter dan die van een projectleider in een kleinere organisatie. Kortom; een uitdagende functie voor mannen en vrouwen met ambitie die het aandurven om op triple A projecten hun stempel te drukken.


Niet ´gewoon een medewerker´
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde (bij voorkeur richting Uitvoerend bouwbedrijf, Uitvoeringstechniek, Integrale bouwtechniek) en tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een grote aannemer
  • Je bent organisatorisch sterk, werkt planmatig en gestructureerd, en hebt overzicht
  • Je hebt een gedegen bouwtechnische kennis en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin
Niet ´gewoon een set arbeidsvoorwaarden´
  • Een uitdagende functie voor een vakman of -vrouw met overzicht
  • De kans om ervaring op te doen op grote projecten in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, mobiliteit
  • Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Doorgroeimogelijkheden en het volgen van gerichte opleidingen
  • Een prettige werksfeer en leuke collega’s
Gewoon solliciteren.

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Lotte Versteeg, HR Manager, telefoonnummer 06-53833880.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in