+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Franchisenemer gezocht! Uitzenden, detacheren en W&S Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Peakman

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 9.000 p/m

Vacatureomschrijving

Ben je toe aan je volgende stap, waarin jouw ervaring in de personeelsbemiddeling goed van pas komt? Maar waar je dan ook zelf de bekende vruchten van plukt? Lees dan verder..

Hou je ervan om zowel commercieel als adviserend aan de slag te zijn? Krijg je energie van het matchen van mensen en bedrijven op de arbeidsmarkt en het behalen van resultaten? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken een gemotiveerde business partner (franchisenemers) met allround HR kennis, affiniteit met de arbeidsbemiddeling en voldoende commerciële ervaring in de provincie Utrecht.


Over het bedrijf

Mijn naam is Wim Bubberman. Al 25 jaar ben ik actief binnen de personeelsbemiddeling. Altijd bezig met het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Maar al die jaren heb ik mij verbaasd over hoe bedrijven invulling geven aan “warm werkgeverschap”. Of beter gezegd, hoeveel moeite de meeste bedrijven daar mee hebben. Of het structureel zoeken naar nieuw personeel, terwijl de “achterdeur” open staat. Dit heeft mij doen besluiten bedrijven te gaan helpen met het behouden en beter maken van hun personeel en het organiseren van de instroom door middel van recruitment. 

Onze professionals worden voor de duur van het project gedetacheerd. Zij maken het verschil doordat ze alleen doen waar zij goed in zijn en energie van krijgen. Het is onze ambitie om door onze onderscheidende propositie met zelfstandige professionals één van de meest succesvolle, innovatieve en ondernemende spelers te worden op het gebied van HR gerelateerde projecten. Wij lopen overigens ook niet weg voor de Werving en selectie opdrachten. Ook verzorgen wij graag intern en of op afstand het recruitment voor de verschillende bedrijven.


Wat wij vragen

Als business partner bij Peakman ben jij de ondernemer in jouw provincie. Je voert intakes met allerlei kandidaten en werft in de basis voor verschillende HR- en of recruitment opdrachten bij bedrijven. Want door deze posities te mogen invullen bij bedrijven, komen de overige aanvragen voor personeel vanzelfsprekend ook jouw kant op. Bij de acquisitie van bedrijven komen niet alleen jouw commerciële vaardigheden aan bod, maar kun je tijdens het gesprek ook ‘de diepte in’. Je kunt op inhoudelijk vlak meepraten en je weet precies de juiste vragen te stellen om er achter te komen waaraan het bedrijf écht behoefte heeft op HR-gebied. Onze unieke Peakman HRM SCAN helpt je overigens hierbij om “de pijn” bij de klant in kaart te brengen!


Wat wij bieden

Het leven als Peakman business partner is veelzijdig. Het ene moment zit je in de auto op weg naar een interessant bedrijf, het andere moment voer je op kantoor gesprekken met talentvolle professionals of werk je vanuit huis aan je administratie. Het is juist de diversiteit, die je aanspreekt. Wij vinden het belangrijk dat onze ambities enigszins overeenkomen. Wij moeten bij elkaar passen. Daarvoor is het belangrijk dat je jezelf herkent in onze kernwaarden: enthousiast, ondernemend, betrouwbaar, authentiek en vriendelijk. 

Als business partner behoud jij de zelfstandigheid die je als (startende) ondernemer zo weet te waarderen. Jij bent in jouw eigen provincie verantwoordelijk om de Peakman propositie uit te dragen en bekend te maken. Maar we laten je niet aan jouw lot over. Je kunt op ons terugvallen voor marketing- en recruitmentondersteuning. Ook stellen we jou diverse tools en software ter beschikking, waarmee je jouw functie efficiënt kunt invullen. Een hele veilige manier van ondernemen dus. De professionals hebben toegang tot de best gevulde "koffer" om hun werk uitmuntend uit te voeren. En jij als ondernemer kan werken met Recruitnow als CRM en front office systeem. Jouw gedetacheerde recruiters faciliteer je ook met deze software, waardoor jouw recruiters echt het verschil maken bij de klant. 

Verder bieden we jou:

  • Een aantrekkelijk ondernemend verdienmodel waarbij je 70% van de gerealiseerde marge ontvangt over ALLES wat jij hebt gerealiseerd.
  • Kennis van en ervaring in W&S, detacheren en eventueel uitzenden
  • Exclusiviteit: in jouw eigen provincie ben jij de enige business partner die voor Peakman actief is op blue of white collor segment.
  • Zelfstandigheid en diversiteit, maar mét ondersteuning. Je staat er niet alleen voor!
  • Mogelijkheid om van huis te werken
  • Geen financiële bijdrage vooraf, gewoon wederzijds vertrouwen en commitment naar en in elkaar. Vastgelegd in een professionele samenwerkingsovereenkomst.

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel en ook in onze visie? Aarzel niet maar neem contact met ons op! We kijken er naar uit om je te leren kennen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in