+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
7 dagen geleden geplaatst | 8x bekeken

Klantadviseur bij de bank | Dagelijkse bankzaken Utrecht Yacht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

Yacht
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 652 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 2.100 - € 3.000 p/m
 • 24 - 36 uur
 • MBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Plezier & werk:

Medewerker Dagelijkse Bankzaken is de ideale start voor een mooie carrière binnen de bank! Er is voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te kijken welke onderdelen van het bankwezen bij je passen.’ Jorn van der Kant, Manager Dagelijkse Bankzaken.

Vind jij het belangrijk dat klanten snel en vakkundig geholpen. Of je nu net begint op de arbeidsmarkt, al jarenlange ervaring hebt of juist een carrièreswitch wilt maken, wij zoeken iemand die het leuk vindt om mensen te helpen. Je werkt afwisselend op kantoor en vanuit huis en biedt ondersteuning via telefoon en chat. Lees snel verder voor meer informatie!

Medewerker Dagelijkse Bankzaken is een mooie start voor een carrière binnen deze bank. Binnen deze functie is er ruimte om je te ontwikkelen en te kijken welke onderdelen van het bankwezen bij je passen.

Jij & jouw functie:

In deze functie is het belangrijk dat jij blij wordt om anderen te helpen met hun vragen. Door de juiste vragen aan hen te stellen help je ze op weg met hun bankzaken, (zowel offline als online). Als medewerker Dagelijkse Bankzaken start je met een opleidingstraject waarin wij jou begeleiden om na 12 weken de klanten te kunnen helpen met hun vragen. In dit opleidingstraject word jij meegenomen in alle systemen die we binnen Klantenservice gebruiken. Wij leren jou de producten kennen en begeleiden jou in het ontwikkelen van vaardigheden die zeker van pas gaan komen, zoals goed luisteren, meevoelen, samenvatten en doorvragen.

Jij wordt door ons opgeleid in de functie door een combinatie van opleiden en direct in de praktijk brengen. De eerste 4 weken ben je fulltime beschikbaar, de overige praktijkweken werk je volgens je afgesproken contracturen. De laatste vier weken sta je opgesteld in de bankhal om daar de nodige ervaring op te doen. Die 4 weken ben je dus op locatie.

Opleidingstraject:

Je start met een opleidingstraject waarin wij jou opleiden en begeleiden om na die weken vanuit eigenaarschap en vakmanschap de klant te helpen met hun vraag. Hiervoor heb je kennis nodig van de systemen die we binnen Klantenservice Particulieren gebruiken, kennis van de producten en je hebt vaardigheden nodig die goed aansluiten bij de klant. Denk bijvoorbeeld aan goed kunnen luisteren, tonen van empathie, samenvatten en doorvragen. 

Je wordt door ons opgeleid in de functie door een combinatie van opleiden en direct uitvoeren in de praktijk. De eerste vier weken ben je fulltime beschikbaar, de overige praktijkweken werk je volgens je afgesproken contracturen. Wij bieden jou een uitdagend groeipad binnen deze bank. 

Een gemiddelde werkdag:

Ben je benieuwd wat er op een gemiddelde werkdag op jouw to-do lijst staat? Het kan zijn dat je de ochtend staat opgesteld voor de telefonie. Je pakt de telefoon op en beantwoord vol enthousiasme de klantvragen. In de middag ga je aan de slag met de werkvoorraad en bel je de klanten die online een aanvraag hebben gedaan. De volgende dag sta je in de bankhal, hier ontvang je onze klanten en beantwoordt hun vragen over betalen, sparen en verzekeren. Ook ondersteun je ze bij het gebruik maken van onze onlinemogelijkheden. Tussendoor heb je nog een overleg met het marktteam en ga je samen plannen maken en acties opzetten hoe je het verschil gaat maken in het werkgebied van jouw regio.

Samen bereiken we meer dan alleen. We geloven in de kracht van verschillen. Juist door de verschillen van mensen te combineren worden we een nog betere bank. We zijn dan ook benieuwd naar wat jij toevoegt aan ons team van Dagelijkse Bankzaken.

“Het allerleukste van mijn werk vind ik de afwisseling van werkzaamheden en werkplekken. Op die manier maak je veel mee en maakt je job erg interessant!” ~ Vincent van Roon - Medewerker Dagelijkse Bankzaken.

Jouw toekomstige collega’s verwelkomen je graag. Samenwerken is hierbij onze werkwijze; als één behulpzaam en enthousiast team binnen deze grootbank. De klant is een Nederlandse bank, actief in 38 landen voor onze ruim 9.500.000 klanten. Met deze klanten, onze leden en partners werken we zij aan zij aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft. Dichter bij huis werken we aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen.

De beste versie van jezelf worden?

Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te zetten en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional. We bieden je flexibiliteit in werktijden. Functie-eisen

Wat breng jij mee:

 • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
 • Beschikbaar voor 24 tot 36 uur per week;
 • Een dienstverlenende en flexibele mindset;
 • Beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ervaring in klantcontact is een pré.
 • De drive om binnen 6 maanden na indiensttreding het diploma WFT Basis te behalen en binnen 9 maanden het diploma WFT Schade Particulieren. Hierna bestaat de mogelijkheid ook andere WFT diploma’s te behalen;


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Naast een arbeidsovereenkomst bij Yacht bieden wij goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden:

 • Je ontvangt een bruto maandsalaris: €2.100 - €3.000 (conform CAO opdrachtgever)
 • Je hebt een werkweek van 36 uur (28, 32 en 40 uur is bespreekbaar)
 • Voor het reizen met het OV en auto ontvang je een reiskostenvergoeding
 • Hybride werken: als je vanuit huis werkt ontvang je een thuiswerkvergoeding
 • € 750 om jouw thuiswerkplek in te richten (bij onbepaalde tijd)
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld over jouw bruto jaarsalaris
 • Elk volledig kalenderjaar bouw je 5 weken vakantie op
 • Je neemt deel aan diverse (bonus)regelingen, zoals referral bonus van max € 1.500 
 • Ruime opleidingsmogelijkheden voor jouw opdracht, ontwikkeling en groei
 • Ben je 21 jaar of ouder dan neem je deel in onze pensioenregeling

Bij ons kun je profiteren van een groot netwerk en is er er ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt, jouw input wordt gewaardeerd.Bedrijfsomschrijving

ies je voor Yacht, dan kies je voor een betrouwbare partij met het grootste netwerk binnen het bancaire vakgebied. Dit betekent dat je onderdeel uitmaakt van ons grote kennisnetwerk van Bancaire professionals èn dat je toegang krijgt tot de leukste en meest uitdagende functies bij grootbanken!

 

Onze nauwe samenwerking met deze grootbanken, zorgt ervoor dat wij vacatures als eerste binnen krijgen en hiermee mooie kansen voor jou kunnen bieden. Onze persoonlijke loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden geven jou daarbij het steuntje in de rug dat je nodig hebt om nog verder door te kunnen groeien binnen het bancaire vakgebied én het beste uit jezelf te halen.

Het aanbod aan functies is oneindig, zo zijn er zowel mogelijkheden aan de particuliere- als aan de zakelijke kant van de grootbanken, maar kan jij ook jouw ambities achterna in het hypothecaire of verzekerings vakgebied bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers. En daarnaast krijg je de unieke kans, om deze functies uit te oefenen bij verschillende grootbanken. Onze missie is de beste match, jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in