+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Leerkracht groep 6-7 Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Derec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor de leerlingen uit groep 6-7 ben ik op zoek naar een proactieve, doortastende en enthousiaste leerkracht die vanaf het nieuwe schooljaar voor 0,5 fte beschikbaar is. Je werkdagen zijn donderdag, vrijdag en om de week op woensdag. Jij denkt in mogelijkheden en kansen en je zoekt samen met collega’s naar oplossingen. Jij komt te werken binnen de dynamische werkomgeving van een integraal kindcentrum. Samen met een enthousiast team dat intensief samenwerkt om het beste voor elk kind te realiseren. Tegelijkertijd is het een betrokken team waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan.



Gevraagd

  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma;
  • je bent voor 0,5 fte beschikbaar;
  • je hebt ervaring met de midden- en bovenbouw;
  • je hebt ervaring met het werken met combinatiegroepen;
  • je bent gericht op onderwijsverbetering en vernieuwing.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

Wij bieden jou:

  • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • doorbetaling van schoolvakanties;
  • ondersteuning van ervaren coaches;
  • opleidingsmogelijkheden;
  • flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Ruben van der Schalie op 0682420293 ofvia de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Ruben van der Schalie op 0682420293 ofvia de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Bedrijfsomschrijving

Op deze IKC kunnen kinderen in een bekende en vertrouwde omgeving hun jeugd doorbrengen. Bovendien biedt de school, via de samenwerking met de baby- en peuteropvang, kinderen een optimale doorgaande lijn en afgestemde ontwikkelingskansen. De leerlingen krijgen gepersonaliseerd onderwijs. Zo zien ze al vanaf jonge leeftijd in waar hun talenten liggen en op welke vlakken ze extra hulp kunnen gebruiken. Door hier compleet transparant mee om te gaan tast dit hun zelfvertrouwen niet aan en is er bovendien geen basis voor pesten tussen leerlingen onderling. Sterker nog, het zorgt ervoor dat kinderen elkaar veel helpen en vaak samen werken en leren. Er wordt zeer regelmatig gewerkt op hun eigen laptop. Op deze manier houden ze voor zichzelf inzichtelijk wat er nog gedaan moet worden. Binnen deze school is er een sterke relatie tussen ouders, leerlingen en leerkrachten. Zo vinden er vijf keer per jaar portfoliogesprekken plaats. Hierbij leiden leerlingen het gesprek. Zo hebben de ouders een goed beeld van de situatie van hun kind op school. Doordat de leerlingen zelf hun eigen portfolio bepalen, leren zij betrokken en zelfstandig te zijn.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in