+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Eerste Autotechnicus bij AutoUnit in Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

AutoUnit

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als 1e Autotechnicus / Automonteur ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan alle typen en modellen personenwagens en lichte bedrijfswagens. Je mag sleutelen aan de mooiste merken als Range Rover, Porsche, Audi, BMW, Tesla en Volkswagen. Bovendien kom je terecht in een volledig nieuwe, hypermoderne werkplaats met de mooiste apparatuur. Jij bent verantwoordelijk voor de technische controles, diagnose bij storingen en bent niet bang voor een wat grotere technische uitdaging. Indien je je APK-bevoegdheid hebt, zal je ook APK-keuringen uitvoeren. Heb je dit nog niet, dan geeft AutoUnit je de kans om dit te behalen! Een leuke en afwisselende baan dus!

Gevraagd

Wij verwachten dat je in ieder geval een afgeronde opleiding tot Autotechnicus / Automonteur (niveau 3 of 4) hebt en daarbij ook recente sleutelervaring hebt. Bij voorkeur heb je al ervaring in het universele garagebedrijf. Het zou fijn zijn wanneer je al wat trainingen of cursussen hebt gevolgd om je kennis verder uit te breiden. Tenslotte kan jij als 1e Autotechnicus / Automonteur goed zelfstandig sleutelen maar kan je ook diagnose stellen en storing zoeken (of je wilt dit leren). Tenslotte heb jij de ambitie om je nog verder te ontwikkelen.

Aanbod

Werken bij AutoUnit betekent dat je onderdeel bent van een jong en dynamisch team en mag werken in een fantastisch bedrijf met een mooie showroom en gave / unieke werkplaats! Verder krijg je een goed salaris en pensioenopbouw, meer dan genoeg vrije dagen en een leuke en uitdagende functie in een gezellig en dynamisch team. Tenslotte krijg je meer dan genoeg mogelijkheden en kansen om jezelf nog verder te ontwikkelen.
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als 1e autotechnicus tussen €2500 en € - 3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor AutoUnit kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Wil jij werken bij het autobedrijf van de toekomst? Bij AutoUnit ga je aan de slag binnen een jong en dynamisch team waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. AutoUnit heeft een splinternieuw pand gebouwd aan de A2 bij Utrecht en heeft een van de grootste overdekte showrooms van Nederland. Met ruim 400 auto’s hoef jij je nooit te vervelen en zijn er tal van uitdagingen. Naast de verkoop heeft AutoUnit een hypermoderne werkplaats, spuiterij en poetscentrale. Bovendien is de hele vestiging klimaatneutraal en is duurzaamheid in alle processen doorgevoerd. Je werkt samen in een team van gedreven collega’s in een vestiging waar hard gewerkt wordt en ook onderling veel plezier wordt gemaakt. Kortom, het bedrijf waar jij wilt werken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in