+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

1e Lichte Bedrijfsautotechnicus bij IVECO Schouten in Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Iveco Schouten

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Iveco Schouten

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.705 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Bij IVECO Schouten in Utrecht ben je als 1e Lichte Bedrijfsautotechnicus / Automonteur verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en eventueel APK-keuringen aan campers (chassis, cabine, motor, aandrijving) en lichte bedrijfswagens van de merken IVECO en FIAT. Daarnaast zal je eventueel onderhoudsbeurten, reparaties en APK-keuringen aan trucks van IVECO uitvoeren. Om dit goed te kunnen doen, heb je niet alleen goede sleutelkennis, maar kan je ook diagnose stellen. Het is een mooie en afwisselende baan want omdat je werkt aan bedrijfswagens (het gereedschap van de klant) zal je in soms op een creatieve manier met de klant mee moeten denken inzake een oplossing of reparatie, terwijl je bij het werk aan een camper weer op een andere manier met de klant mee zal moeten denken. Je komt te werken in een leuk en gezellig team dat elkaar helpt waar nodig en de kennis onderling deelt. Zodoende groeit men gezamenlijk. Aangezien het van het grootste belang is dat je kennis up-to-date is en blijft, wordt je continue op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en technieken door middel van cursussen en trainingen.

Gevraagd

Natuurlijk heb je recente sleutel-ervaring en een afgeronde opleiding tot Bedrijfsautotechnicus of Autotechnicus. Daarnaast heb je, bij voorkeur, ook nog andere vakgerelateerde opleidingen, cursussen of trainingen gevolgd zoals bijvoorbeeld APK-2 of APK-1. Indien je dit nog niet hebt, bestaat er een mogelijkheid om het APK via IVECO Schouten Utrecht te behalen.
Bij IVECO Schouten Utrecht zal je ook in contact komen met klanten (bijvoorbeeld bij het geven van reparatie-adviezen), wij verwachten dan ook van je dat je eerlijk en vakkundig bent en een flexibele en klantgerichte instelling hebt.

Aanbod

Werken bij IVECO Schouten Utrecht betekent dat je aan de slag gaat bij een ambitieus en solide familiebedrijf. Natuurlijk ontvang je een goed salaris afhankelijk van jouw ervaring, kennis en kunde (€2.705,- – €3.000,- bruto per maand) en zijn er gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Je gaat aan de slag in een team met enthousiaste en professionele collega’s in een goed uitgeruste werkplaats met up-to-date gereedschap en apparatuur. IVECO Schouten Utrecht stimuleert jou graag om jezelf verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen, daarom zijn voor jou uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen.
Het salaris dat je ontvangt als 1e autotechnicus apk wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

IVECO Schouten is een familiebedrijf dat al ruim een halve eeuw bestaat! Ooit begonnen met sleutelen aan vrachtwagens in een schuurtje in Almkerk heeft oprichter Izak Schouten het fundament gelegd voor een prachtig bedrijf wat inmiddels elf vestigingen door heel Nederland heeft. IVECO Schouten een serieuze speler in de markt en niet meer weg te denken in de branche.

Als officieel merkdealer van IVECO & Fiat Professional zorgen zij ervoor dat hun klanten zorgeloos rondrijden in betrouwbare bedrijfswagens en tegen zo laag mogelijke kosten. Dit door inzet van hoogwaardige materialen, goed uitgeruste werkplaatsen en servicebussen. Dit alles natuurlijk met behulp van de deskundige monteurs die continue dmv training en opleiding op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen.

IVECO Schouten biedt een totaalconcept van sales, aftersales, financiering, reparatie- en onderhoudscontracten, vervangend vervoer en specifiek technische oplossingen en leveren zij alternatieve duurzame brandstoffen zoals CNG & LNG.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in