+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures
15 dagen geleden geplaatst | 21x bekeken

Projectmanager Utrecht McCoy & Partners

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

McCoy & Partners

McCoy & Partners
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior

Vacatureomschrijving

Projectmanager

Dat projectmanagement cruciaal is voor het doen slagen van een IT-implementatie, dat hoeven we je niet te vertellen. Wat we jou wél moeten vertellen is dat we op zoek zijn naar een Projectmanager! Binnen de Business Unit Projectmanagement (PM) krijg je alle ruimte om te ondernemen binnen McCoy. Daarnaast kun je eindeloos sparren met PM-collega's over nieuwe methodieken en aanpakken. Zo manage je niet alleen de leukste projecten bij klanten, maar ook jouw eigen ontwikkeling.

Wat ga je doen?
Jouw, en onze, drive is succesvolle implementaties realiseren én tevreden klanten. Je gaat aan de slag met uitdagende projecten bij aansprekende en ook heel diverse opdrachtgevers. Van technische upgrades tot greenfield S/4HANA implementaties tot internationale carve-ins en Agile-transformaties. En dat doen we bij zowel high tech-, energie- en productiebedrijven als gemeenten en universiteiten.

Wanneer is sprake van succes? Natuurlijk als de klant tevreden is. En dat is wanneer hij krijgt wat hij echt nodig heeft en dat ook volledig is geadopteerd. En ja, natuurlijk als het binnen tijd en budget wordt gerealiseerd. Onze en vermoedelijk ook jouw ervaring, is dat implementaties zelden gaan zoals gepland. En zijn altijd verrassingen en nieuwe uitdaging en. Jij weet daar goed mee om te gaan. Jij stroopt je mouwen op en brengt partijen bij elkaar om tot een oplossing te komen. En dat alles met continu het eindresultaat voor ogen. Jij bent resultaatgedreven.

Functie-eisen

Hoe ga je dat doen?
Elke organisatie is anders. En elk project is anders. Dat vraagt telkens om een projectaanpak op maat. Wij hanteren ons eigen, bewezen Simply PM raamwerk. Afhankelijk van de klant en het project bepalen we de beste aanpak: waterval, agile of een hybride aanpak. Daarbij zetten we regelmatig LEAN-technieken in. En natuurlijk hebben we oog voor de verandercomponent, want de verandering moet wel geaccepteerd en geadopteerd worden. Ons Simply PM raamwerk biedt het kader, maar jij bepaalt met jouw ervaringen de beste aanpak om succesvol te zijn!

Onze projecten verschillen in duur en variëren van drie maanden tot soms wel drie jaar, afhankelijk van de complexiteit en omvang. Projecten kunnen zeker ook programma's zijn. Het kan het zijn dat je alleen werkt of juist met een eigen McCoy-projectteam.

Nieuwsgierig naar onze eigen projectmanagement-methodiek? In de video op onze website legt onze collega Gilles van Boven de Assess fase van McCoy's Simply PM-projectaanpak uit.

Als meer ervaren projectmanager krijg je zeker alle ruimte en kans om de ontwikkeling van onze Business Unit mee vorm te geven richting de toekomst. Door kansen te signaleren bij klanten, maar ook door interne projecten te doen of je minder ervaren collega's te coachen en begeleiden. Net waar jij de meeste energie van krijgt.

Waar kom je terecht?
Je komt terecht in de Business Unit Projectmanagement. Vanuit dit team ga je aan de slag met projecten voor toonaangevende en heel diverse klanten. McCoy doet uitdagende opdrachten bij onder meer Alliander, Gemeente Utrecht, Marel, ASML of Audax. De BU Projectmanagement bestaat uit zo'n 15 collega's, variërend in leeftijd, senioriteit en expertise. We vinden kennisdeling belangrijk en organiseren daarom volop trainingen voor McCoy-collega's en externen.

We kunnen een waslijst aan eisen maken, maar liever gaan we eens in gesprek met jou. Ben je toch benieuwd waar wij het meest blij van worden? Dan hier een aantal punten:
  • Je hebt drie tot vijf jaar ervaring als projectmanager/ PMO/ Scrum Master.
  • Je hebt ervaring met ERP-/SAP-implementaties.
  • Je bent doortastend en krijgt dingen voor elkaar met de klant en het team.
  • Je hebt sterke communicatie- en stakeholdermanagementvaardigheden.
Ben jij na het lezen van deze vacature nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet en Neem voor meer info contact op met Joost Hinderdael (via +31657252019 of joost.hinderdael@mccoy-partners(punt)com) voor een kennismaking en/of een kopje koffie. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Interesse?
Je kunt solliciteren via het sollicitatieformulier op onze website.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsomschrijving

McCoy is een zelfstandig bedrijf dat geleid wordt én eigendom is van de mensen die er werken: Employee Led. Employee Owned. Met de allerbeste SAP- en IT consultants helpen wij onze klanten nog succesvoller te worden door systemen en processen te simplificeren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in