Vacature SAP HCM Applicatiemanager - Utrecht

Utrecht

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Predictive maintenance, IoT, Smart Industry en Industrie 4.0. Er zijn een hoop hippe termen voor, maar het draait allemaal om één ding: flexibiliteit. Je aanpassen aan een wereld die steeds sneller verandert is namelijk een behoorlijke uitdaging. Durf jij de uitdaging aan?

Kom maar op!

Als SAP HCM Applicatiemanager ben je verantwoordelijk voor het inrichten, wijzigen en onderhouden van de verschillende SAP modules en HR gerelateerde applicaties. Jij bent verantwoordelijk voor de SAP HCM applicatie waar de HR afdelingen en salarisadministratie dagelijks gebruik van maken. Jij bent de schakel tussen de gebruikers op de salarisadministratie, HR collega’s en de programmeurs binnen IT. Je pakt wijzigingen op die gevraagd worden vanuit de gebruikers van de applicatie. Daarnaast analyseer je de behoeften van de gebruikers en vertaal je die naar een functioneel ontwerp. Dat ontwerp voer je zelf uit of je zorgt er voor dat het door programmeurs goed uitgevoerd wordt. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de eerste tests en je stuurt het finale testen van inrichting en maatwerk door de gebruikers aan.

Gaaf, maar wat heb ik nodig?

Op nummer 1 staat natuurlijk passie voor SAP en HR. Je denkt in processen, oplossingen en begrijpt hoe grote multinationals werken. Dankzij jouw ervaring met SAP HCM (met name de modules OM, PA en PY en bij voorkeur ook PT en CATS) en je begrip van HR processen, zoals verzuim- en urenregistratie weet je voor ieder proces de juiste oplossing te vinden. Bovendien doe je niets liever dan sparren met collega’s over de beste oplossing.

Dat ben ik! Maar krijg ik er ook wat voor terug?

Jazeker, we saved the best for last. Om te beginnen met een salaris tot € 6100,- bruto per maand en bijna 40 vakantiedagen per jaar. En daar komen nog eens een laptop, telefoon, lease-auto, pensioen, zorgverzekering en nog veel meer bij. Dus, waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Utrecht