Vacature Systeembeheerder SAP - Utrecht

Utrecht

Werken voor Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Werken bij het ministerie van Defensie maar niet als militair?

Word Systeembeheerder SAP

Als je kiest voor een baan bij Defensie, dan kies je voor maatschappelijk relevant werk. Je draagt echt iets bij aan een veilig Nederland.

Naast 40.000 beroepsmilitairen werken er ook nog zo’n 20.000 burgers bij Defensie. Wil jij in je eigen vakgebied als burger bijdragen aan een professionele defensieorganisatie en daarmee aan vrede en veiligheid in binnen- en buitenland?

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het fulltime operationeel zijn van het SAP Logistieke systeem.

Wat ga je doen?

Een werkdag kan zeer divers zijn. Je lost incidenten op, neemt deel aan diverse overleggen, bespreekt een BV-behoefte op een defensie-locatie, werkt je systeemdocumentatie bij, drinkt koffie en luncht met collega’s, voert testen uit m.b.t. opgeleverde functionaliteiten, et cetera.

Daarnaast voer je wijzigingen door in het SAP systeem, welke worden veroorzaakt door bedrijfsprocesverbeteringen. Ook kun je deelnemen aan een aantal IV- gerelateerde projecten.

lees meer

Gestelde eisen

Wat vragen we? 

 • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO-/HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van IT.
 • Je bent in het bezit van een of meerdere SAP-certificeringen op logistiek gebied
 • Je hebt affiniteit met het ontwikkelen en het gebruiken van apps in combinatie met SAP op logistiek gebied.
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring als “beheerder SAP” in een organisatie.
 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met SAP betreffende een of meerdere logistieke modules (SAP WM, SAP LES, SAP SD, SAP MM, SAP QM, SAP EH&S).

Naast jouw skills zijn we natuurlijk ook benieuwd naar jou als persoon.
Werk jij resultaatgericht, ben je een kei in samenwerken en ga jij voornamelijk proactief te werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij voelt je verantwoordelijk voor het werk dat gedaan moet worden en werkt uiteraard zo accuraat mogelijk.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.899 p/m
Extra informatie
 • Salaris­niveau schaal 9
 • Salaris­omschrijving

  Het salaris is gebaseerd op een 38-urige werkweek.

 • Maand­salarisMin €2.899 – Max. €4.001 (bruto)
 • Dienst­verband Vaste aanstelling
 • Maximaal aantal uren per week 38

Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Buiten het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering. Naast een pensioenregeling bij het ABP ontvang je maandelijks een vergoeding woon-werkverkeer of kun je onder gunstige voorwaarden kiezen voor een OV-abonnement met onbeperkt reizen door heel Nederland.

Hoe leuk het werken bij Defensie ook is, wij vinden het ook belangrijk dat je dit met jouw privéleven kunt combineren. Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof) en flexibele werktijden dragen bij aan een goede balans. En als dat niet genoeg is, dan is het ook nog mogelijk je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten en extra verlofuren en/of ADV-uren op te bouwen.

Bijzonderheden:

De selectiegesprekken zullen vooralsnog plaatsvinden op 12 oktober; het zou kunnen dat de externe gesprekken op een later tijdstip gepland worden aangezien de interne selectieronde eerst gehouden gaat worden.

Deze vacature is zowel in- als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

Een veiligheidsonderzoek en referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je afkomstig zijn uit een land uit de Europese Economische Ruimte. Mocht dit niet het geval zijn dan beschik je over een gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid (GVVA).

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als een van de grootste werkgevers van ons land biedt de Rijksoverheid een enorme diversiteit aan werk. Maar waar kom je nu precies terecht als je bij de Rijksoverheid komt werken?

Meer dan 90.000 mensen werken bij de Rijksoverheid. Jong, oud, starter, senior, divers en inclusief. Van mbo tot wo-niveau. Binnen heel verschillende vakgebieden. Eén ding hebben ze gemeen: ze willen serieus werk maken van Nederland. Lees hun verhalen waarin zij zelf vertellen wat hun werk zo boeiend maakt.

lees meer

Contactpersoon Werken voor Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Utrecht