Medewerker Thuishulp bij Zorg en Plezier in Utrecht

Utrecht

Zorg en Plezier
 • Zorg en Plezier
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Bijbaan / Tijdelijk contract
 • 10 - 16 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als Medewerker Thuishulp bij Zorg en Plezier draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Lees snel verder!

In het kort
 • Voor verantwoordelijke kandidaten die voor ouderen het verschil willen maken;
 • Verdien €14,80 bruto per uur (dit is incl. vakantietoeslag, vakantiedagen en eindejaarsuitkering);
 • Flexibele werktijden: 10 tot 14 uur per week van ma t/m vrij tussen 09.00 - 17.00 uur.
Werkzaamheden
Als Medewerker Thuishulp neem je huishoudelijke taken van ouderen uit handen. Daarnaast ben je voor je cliënten een luisterend oor en een gezellig koffiemaatje.  Jouw werkdag begint met het reizen (per ov, fiets of auto) naar jouw vaste cliënt. Je komt aan en ziet dat mevrouw van der Poel enthousiast van achter het raam naar je staat te zwaaien! Eenmaal binnengekomen maak je een praatje met de cliënt en ga je lekker aan de slag. Hierbij kun je denken aan: stofzuigen en dweilen, bed opmaken, afstoffen, strijken, afwassen, sanitair en keuken schoonmaken en ramen zemen. Naast het schoonmaakwerk ben je veel in contact met ouderen. Als graag geziene Medewerker Thuishulp is het belangrijk dat je sociaal bent ingesteld. De cliënten kunnen af en toe eenzaam zijn en kijken enorm uit naar jouw komst! Wij zijn dan ook echt op zoek naar betrouwbare studenten die snappen hoe belangrijk het is dat je de afspraken met cliënten altijd nakomt. De cliënten wonen in verschillende wijken binnen Utrecht. Je wordt gekoppeld aan cliënten die voor jou op passende afstand wonen afhankelijk van jouw vervoersmogelijkheden. We zoeken kandidaten die in deze omgeving wonen en in zeer korte tijd, bij voorkeur met de fiets naar cliënten kunnen reizen. Er wordt rekening gehouden met jouw postcodegebied!

lees meer

Gestelde eisen Dit verwachten we van jou
 • Je bent minimaal de komende 6 maanden wekelijks 10 tot 14 uur beschikbaar;
 • Je bent woonachtig in Utrecht;
 • Je bent sociaal ingesteld, hebt inlevingsvermogen en vindt het leuk om in gezelschap van ouderen te zijn;
 • Je bent zelfstandig, betrouwbaar en loyaal, iedereen kan op jou rekenen;
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent een echte aanpakker.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 14,80 p/u
Extra informatie Werktijden en beschikbaarheid
Je bent in ieder geval de komende 6 maanden beschikbaar om 10 - 14 uur per week aan de slag te gaan als Thuishulp Medewerker. De diensten worden op doordeweekse dagen tussen 09:00 - 17:00 uur gepland, afhankelijk van de zorgvraag van de cliënten wordt de lengte van de dienst bepaald.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Zorg en Plezier is een organisatie die ZORG en PLEZIER verbindt binnen de zorgfuncties: huishouding (hulp & schoonmaak) en begeleiding (groep & individueel). Deze vacature richt zich op de zorgfunctie 'huishouding'.

Zorg en Plezier werkt vanuit de uitgangspunten respect en professionaliteit met aandacht voor elke individu. Het bieden van begeleiding, geborgen- en veiligheid en ondersteuning in het verbeteren van de zelfredzaamheid en het behouden van de eigen regie van cliënten staat centraal. De expertise waarmee Zorg en Plezier voorziet in de zorgvraag, zonder voorbij te gaan aan het menselijke geluk van de cliënt, is authentiek.

lees meer

Contactpersoon Recruiters van SUSA flexibel studentenwerk
088 - 2357872
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Thuishulp in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures