Vacature Business Intelligence Consultant - Utrecht

Utrecht

Experis iSense
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor onze eindklant in Utrecht zijn wij op zoek naar een junior BI Specialist met en afgeronde Master opleiding. Zijn Business Intelligence Tools zoals Qlik View en Qlik Sense geen onbekend terrein en wil jij jouw kennis toepassen bij een organisatie dat van grote waarde is voor de veiligheid van ons land? Lees dan snel verder!

Business Intelligence is broodnodig om Slachtofferhulp Nederland naar een hoger plan te brengen. In samenspel met je collega's, het management en de bestuurders ga je daarmee aan de slag.

Je werkzaamheden zijn als volgt:

 • Je beheert, onderhoudt, ontwikkelt, controleert en interpreteert management-en sturingsinformatie.
 • Je weet de benodigde data feilloos te vinden en te ontsluiten.
 • Je bent in staat om zelf complexe queries te schrijven en je hebt het technisch inzicht om ETL processen te beheren en te optimaliseren.
 • Je zorgt voor de doorvertaling van de uitkomsten van gecompliceerde analyses naar rapportages.

Het spreekt voor zich dat je zelf bedreven bent in het opstellen en aanpassen van rapporten, in zowel front-end als back-end. In je werk draait het om Business Intelligence Tools zoals QlikView en Qlik Sense. Jij bent voor de rest van de organisatie de sleutel tot het gebruik daarvan. Dat houdt in dat je verantwoordelijk bent voor een juiste inrichting en werking ervan en dat je er nieuwe onderdelen in 'bouwt'. Je bent vanaf de afdeling het eerste aanspreekpunt voor de functioneel beheerder. Daarnaast ontwikkel je de datawarehouse waarin on- en offline informatie samen komt. Je bent ook verantwoordelijk voor de uitwisseling van informatie met onze ketenpartners zoals de politie en het OM. 

lees meer

Gestelde eisen
 • Qlik View
 • Qlik Sense 
 • Qlik Nprinting 
 • MS Azure foundation
 • Datamodellering (on premise, cloud, online/SAAS),
 • MS SQL
 • Datamodeling in Qlik Sense

Bij voorkeur heb je een training op bovenstaande vakgebieden afgerond met een certificaat. Mocht je deze nog niet hebben, dan ben je bereidt om deze certificeringen te gaan behalen en je hier verder in te ontwikkelen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Stichting Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers, nabestaanden, betrokkenen en getuigen na een misdrijf, verkeersongeluk of calamiteit. Jaarlijks worden circa 220.000 slachtoffers offline ondersteund en 280.000 online geholpen. Stichting Slachtofferhulp Nederland streeft ernaar de materiële en immateriële schade waarmee slachtoffers worden geconfronteerd zo veel mogelijk te verhelpen, beperken en voorkomen.  

Stichting Slachtofferhulp Nederland is een onafhankelijke stichting en wordt voornamelijk gefinancierd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Daarnaast ontvangt de stichting financiële steun van het Fonds Slachtofferhulp, gemeentes of particulieren. Bij Stichting Slachtofferhulp Nederland zijn ca. 500 betaalde medewerkers, 1.000 vrijwilligers, 100 externen en 130 stagiaires actief op 25 locaties. Het landelijk kantoor is gesitueerd in Utrecht. 

lees meer

Contactpersoon Jermaine Fränkel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Intelligence Consultant in Utrecht