Vacature Marketingcommunicatie specialist in Utrecht

Utrecht

Human Total Care
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Mensely heeft de visie dat leiderschap en eigenaarschap onmisbaar zijn bij het voorkomen van verzuim en het vergroten van werkplezier, gezondheid en geschiktheid voor werk. Als marketingcommunicatiespecialist help jij ons om die visie over de bühne te krijgen. Jij kunt #meerbetekenen door de juiste boodschap, op het juiste moment en in de juiste vorm, bij de juiste doelgroep te krijgen.


Wat ga je doen?

De strategie ligt er, net als 100 ideeën voor de uitvoering. Nu alleen nog jouw handjes, vlotte pen en frisse blik om het allemaal van de grond te krijgen. In de praktijk betekent dit dat je – samen met een interim communicatieadviseur – vliegende keep bent op alles wat met communicatie te maken heeft.

Jouw dag start met het maken van een presentatie of flyer voor sales, waarna je een artikel schrijft of redigeert voor ons leiderschapsplatform. Na een korte call – die je combineert met een wandeling buiten – over de prioriteiten, ga je verder met een nieuwsbrief voor onze belangrijkste doelgroepen. Na de lunch maak je een aantal videosnippets van onze nieuwste podcast en plaats je deze op LinkedIn. De dag erna heb je overleg met onze adviseurs leiderschap en inzetbaarheid over nieuwe content voor leidinggevenden, schrijf je een bericht voor intranet over ontwikkelingen binnen Mensely en zet je de productie van trainingsvideo’s in gang met een externe partij. De volgende dag redigeer je een aantal artikelen van een externe tekstschrijver, denk je mee over een relatiegeschenk voor onze collega’s en klanten en zet je de Engelse vertaling van zo’n 20 artikelen online.


Waar en met wie werk je samen?

Er staat altijd een bureau voor je klaar in de gezelligste gang van ons hoofdkantoor in Utrecht. Daar hoef je echter niet te gaan zitten als jij beter thuis werkt. Veel van je werk kun je namelijk prima op afstand doen. Uiteraard heb je wel regelmatig overleg met je interim-collega-communicatie-adviseur (mooi woord voor galgje), de business consultant, product owner, key accountmanagers en adviseurs leiderschap en inzetbaarheid.

Wat is er echt leuk aan deze baan?

 • Je kunt heel breed aan de slag en – in overleg met je collega’s – de dingen oppakken waar jij het meest blij van wordt.
 • De lat ligt hoog, maar je krijgt alle vrijheid om zelf te bepalen hoe je die hoogte haalt. Ofwel: jij deelt zelf je tijd en werk in, als het resultaat maar (heel) goed is.
 • Het team! Jouw collega’s hebben allemaal dezelfde drive om #meertebetekenen richting werkgevers en werknemers op het gebied van leiderschap, eigenaarschap en inzetbaarheid. Hokjes denken, taken schuiven of achteroverleunen? Niet bij Mensely.
Wat is er minder leuk aan deze baan?

Aan enthousiasme geen gebrek. Aan gestructureerdheid soms wel. Wat betekent dat er veel op je af komt en jij zelf prioriteiten moet stellen. Daarentegen kun je dus wel heel veel hele leuke dingen doen.


Wat neem je mee?

Opgestroopte mouwen, een fikse dosis energie en zin om nieuwe dingen te realiseren. Ook als je daarvoor dingen moet leren of uitzoeken, dat is alleen maar een leuke uitdaging. Je bent geen strateeg, maar hebt wel een helder stel hersens om mee te denken. En je wordt blij van de uitvoering. Verder heb je:

 • hbo- werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding communicatie en multimediadesign of vergelijkbaar. Of je hebt hobbymatig je skills op het gebied van video-editing en InDesign uitgebreid.
 • zo’n drie jaar werkervaring, waarin je verschillende marcom-materialen hebt ontwikkeld. Online en offline.
 • een vlotte pen en creativiteit, voor het schrijven van content voor onze platformen, marketingmaterialen en social media posts.
 • handigheid in Office, met name Word en Powerpoint.
 • het talent om hoofd- en bijzaken te scheiden en prioriteiten te stellen.
 • zelfstartend vermogen. Je hebt ervaren collega’s om je heen, waar je altijd op terug kunt vallen, maar er gebeurt zoveel dat je wel snel zelfstandig aan de slag moet.
Wat krijg je ervoor terug?
 • Een prima salaris volgens cao tussen de € 2.680,- tot € 4.020,- bruto per maand, o.b.v. 40-urige werkweek.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen (plus de mogelijkheid om bij te kopen). En een laptop, mobiele telefoon en reiskostenvergoeding of auto van de zaak.
 • Veel mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere met behulp van onze eigen interne Academy.
 • Aandacht voor preventie en vitaliteit, in jouw werk richting klanten, maar ook vanuit onze organisatie richting jou. Er is aandacht voor jou als mens in voor- en tegenspoed en we zijn trots op ons vitaliteits- en ontwikkelprogramma.
 • Structurele aandacht voor IT, Research & Development en datascience. Wij onderstrepen de combinatie van mensgericht en datagedreven werken.
Je sollicitatie

Wil jij #meerbetekenen als marketing- en communicatiespecialist bij Mensely? Leuk! Zorg dat je sollicitatie uiterlijk 15 oktober 2021 bij ons binnen is.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.680 - € 4.020 p/m
Bedrijfsomschrijving HumanTotalCare bestaat uit verschillende merken, en met z'n allen – in totaal 1.500 collega's – hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.
Contactpersoon Mayke Jenner
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Communicatiespecialist in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures