Vacature MS Dynamics CRM Freelance Developer gezocht! - Utrecht

Utrecht

CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

In deze functie ondersteun je de huidige Dynamics CRM Developers en zorg je voor een optimale levering van business software. De designs zijn al opgesteld en per mei mag je deze designs gaan implementeren bij de diverse eindklanten. Je werkt intern op het hoofdkantoor te Utrecht en daarnaast ga je geregeld naar de eindklanten toe samen met je collega developers en consultants.

De eindklanten gebruiken hun Dynamics oplossingen voor sales, marketing en field services.

Als Developer bouw jij complexe Dynamics CRM plugins en ontwikkel je mee aan de huidige Dynamics CRM software solutions. Je maakt verder gebruik van Azure en andere cloud technieken. Certificaten hebben is een pré, maar is geen harde eis!

lees meer

Gestelde eisen

Wij zoeken een ervaren Dynamics CRM Developer met kennis van Dynamics 365 Online! Je werkt zowel op het hoofdkantoor als bij de klanten. Er wordt rekening gehouden met je woonplaats en een keer thuiswerken is mogelijk.

Salarisinformatie Bruto € 60,00 - € 78,00 p/u
Extra informatie

Wij kunnen je een uurtarief bieden van rond de 60 tot 78 euro per uur, exclusief reiskostenvergoeding.

Bedrijfsomschrijving

Met zeer gedreven professionals is deze groeiende organisatie in staat om Microsoft gerichte software projecten uit te voeren voor klanten in de technische branche. Door het aanbieden van standaardpakketten gecombineerd met complexe maatwerk trajecten onderscheid deze organisatie zich van anderen. Deze manier van werken bespaart organisaties veel kosten en zorgt voor continue uitbreiding.

De organisatie bestaat uit 30 medewerkers waarvan een enkele ontwikkelaars intern zitten en het overgrote deel is functioneel of technisch consultant wat hoofdzakelijk bij de klant zit.

Er heerst een informele sfeer in de organisatie. De organisatie is verder gelegen in Utrecht. Het bedrijf staat bekend als zeer professioneel met veel kennisdeling, omarmt dynamisch werken en geeft medewerkers ruimte tot zelfontplooiing.

lees meer

Contactpersoon CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Utrecht