Heftruckchauffeur - Utrecht

Utrecht

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zijn per direct op zoek naar een magazijnmedewerker met een (geldig) heftruck certificaat. Bij dit bedrijf ga je als heftruckchauffeur werken in een drieploegendienst. Meer weten? Lees snel verder.


Jouw nieuwe werkgever
Zit in Utrecht aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Ze maken onder andere lichtmasten en lantaarnpalen van massief aluminium. Het begin product is een aluminium buis, dit smelten ze om en vervolgens wordt dit met behulp van een machine gebogen en gezaagd. Op dit moment werken er rond de 40 medewerkers in de productiehal en wie weet werk jij binnenkort met hun samen. Het bedrijf investeert in hun personeel, zodat zij zo breed mogelijk inzetbaar zijn. 

Wat ga jij doen als heftruckchauffeur?

Je gaat werken in een drieploegensysteem. De werktijden zijn van 07:00 tot 14:30 uur, 14:30 tot 23:00 uur en van 23:00 tot 07:00 uur. Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van voornamelijk grote masten. Deze masten kunnen tot wel 8 meter lang zijn. Het is dus erg belangrijk dat je ervaring hebt met het rijden op de heftruck en met het transporteren van grote materialen. Het werk zal je voornamelijk uitvoeren op een vierwegheftruck. Daarnaast zorg je ervoor dat het magazijn er netjes bij staat en de productie juist bevoorraad is. Mocht je niet in het bezit zijn van een geldig heftruckcertificaat dan is dit geen probleem! Deze kun je gemakkelijk via ons halen. Aantoonbare ervaring op de heftruck is noodzakelijk. 


Wat bieden wij?
 • Een startsalaris van €12,96 bruto per uur (exclusief toeslagen)
 • Toeslag van 16% over je gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer vanaf 10 km enkele reis
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Werken in een leuk team!
Wat vragen wij?
 • Werken in een 3-ploegensysteem is geen probleem voor jou 
  • Ochtend ploeg werkt van 07:00 tot 14:30 uur
  • Middag ploeg werkt van 14:30 tot 23:00 uur
  • Avond/nacht ploeg werkt van 23:00 tot 07:00 uur
 • Je bent in het bezit van een VCA of bereid deze te halen (via ons)
 • Je hebt ervaring met het rijden op een heftruck
Solliciteer!

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de bovenstaande sollicitatieknop. Wil je meer weten of heb je vragen? Wij zijn te bereiken op 030-7633222 of stuur een WhatsAppje . Spreken we je snel?

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 12,96 p/u
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Utrecht