C Vrachtwagenchauffeur kraakpers - Utrecht

Utrecht

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij op zoek naar vast werk op een kraakpers vrachtauto? Vaste begintijden en weten waar je aan toe bent? Dan hebben wij echt een mooie baan voor jou, wat je zeker tot je pensioen kan volhouden! Lees maar eens verder!


WAT GA JE DOEN?

Als vrachtwagenchauffeur op de kraakpers vrachtauto van onze klant rij je naar vaste klanten waar je het oud papier en karton inzamelt. Je begint dagelijks om 06:30 aan je werkdag om je route te gaan rijden. Vaak eindigt de werkdag tussen 15:30 en 18:00 zodat je ook nog op mooie tijden thuiskomt. Tijdens de rit is het van belang te registreren welke containers je geleegd hebt zodat ook de administratie weer klopt aan het einde van de dag. Dit is echt werk waarbij je oud kunt worden en dat is ook wat de werkgever graag ziet. Ze nemen jou graag in vaste dienst wanneer het van beide kanten goed bevalt! Wordt dit jouw baan!?


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Rijbewijs C heb je in the pocket! CE rijbewijs mag natuurlijk ook!
  • Geldige code 95 
  • Een bestuurderskaart (liefst zonder kreukels)
  • Je vindt het fijn om fysiek bezig te zijn! (Scheelt weer een abonnementje op de sportschool)
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer. Daarnaast zijn er de 'extraatjes' zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien investeren we in jouw toekomst. Het bewijs? Als chauffeur bij Logistic Force zorgen wij dat je bijblijft met nascholing code 95. En heb jij ambitie om door te groeien? Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy het CE-rijbewijs haalt. Als jij de ambitie hebt helpen wij je letterlijk op weg! Ervaar zelf hoe werken ook kan! 

Lijkt dit je wat? Solliciteer in de zevende versnelling!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur C in Utrecht