Recruitment specialist & coach - Utrecht

Utrecht

Work-on
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vacaturebeschrijving:

Als talentcoach werk je in een druk en gezellig vestigingsteam met meerdere talentcoaches, een accountmanager en een vestigingsmanager. Jij zorgt er voor dat jouw kandidaten zielsgelukkig worden met een nieuwe baan en dat onze klanten precies krijgen wat ze nodig hebben: het juiste talent op de juiste plaats dus. Die match maak jij! Jij hebt al enige ervaring in de zakelijke dienstverlening en hebt zin in je volgende stap! Jij kan hier flinke stappen gaan maken, dus loop met mij mee.


Waar kom jij te werken?

Bij ons! Jij komt te werken op vestiging Utrecht. Dat is je thuisbasis (in een mooi pand in het stadion) en daar zit het fantastische team waarmee jij jouw klanten gelukkig gaat maken. Fantastisch, is dat niet wat overdreven? Wij vinden van niet. Het is gewoon een ontzettend leuk team, vol ambitieuze starters en er wordt met veel plezier gewerkt.

Wij zijn een ambitieuze uitzendorganisatie met een bijzonder doel. Wij bemiddelen en begeleiden studenten en starters naar hun perfecte (bij)baan of carrière. Voor onze klanten doen we alles, wij beloven dan ook de perfecte match: de juiste persoon op de juiste plaats. Wij houden er van om met persoonlijke aandacht te werk te gaan.


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

First thing in the morning: een update met het hele team. Je bespreekt met elkaar je doelen en prioriteiten. Daarna ga je aan de slag. Een greep uit jouw taken:

 • werven en selecteren van kandidaten
 • beoordelen en begeleiden van kandidaten
 • veel contact met onze klanten en kandidaten
 • financiële, commerciële en juridische administratie (= belangrijk en wel zo netjes)
 • relatiebeheer (= klantgeluk) en genereren van New Business (= groeien)
 • initiëren van nieuwe concepten en activiteiten (= ondernemen)
Herken jij jezelf hierin?

Jij bent overtuigd van de toegevoegde waarde van studenten en starters. En je raakt gemotiveerd om in elke situatie de juiste match te maken.

 • jij hebt HBO werk- en denkniveau en tussen de 2-4 jaar werkervaring
 • jij bent een goede gesprekspartner en durft te vragen
 • jij bent commercieel en durft te adviseren
 • jij hebt een rijbewijs B en 40 uur per week beschikbaar
Wat krijg je ervoor terug?

Ons! Je krijgt er een hele leuke organisatie van fijne collega’s bij. En een mooie stap in je carrière, want dit is pas het begin voor jou; je kan hier veel stappen maken. Nu even concreet: wat betekent het voor jou om hier talentcoach te worden?

 • je krijgt een fijn startsalaris: € 2300 – €2500 (op basis van ervaring)
 • je krijgt een mooie bonusregeling
 • je krijgt 29 vakantiedagen per jaar
 • natuurlijk bouwen wij mee aan jouw toekomst: wij faciliteren trainingen en doorgroeitrajecten
 • leuke borrels en activiteiten (met het hele bedrijf op wintersport!)
 • veel ontwikkeling en werkplezier

En? Net zo enthousiast als ik over deze functie? Reageer dan direct, laat een sollicitatie achter en dan spreek ik je snel!

REF: WOR21

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.300 - € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Work-on studentenuitzendbureau is opgericht op een studentenkamer door twee studenten, Roderic en Frank. Roderic en Frank zaten toen nog op een zolderkamer in Utrecht. Met een uitgesproken mening over hoe er werd omgesprongen met jong talent zijn ze aan de slag gegaan. Studenten kunnen immers veel meer dan alleen bedienen!

Uitgegroeid tot volwaardig HR-Partner
Door de jaren heen zijn we enorm gegroeid. Niet alleen in personeelsaantal maar, voornamelijk, in kennis en ervaring. Waar Work-on in 1999 nog stond voor studenten uitzendbureau is dat vandaag de dag allang niet meer zo. Wij zijn, en worden gezien als, een volwaardige HR-Partner. En daar zijn we trots op!

Twintig jaar ervaring
In twintig jaar maak je een hoop mee. Van een stressvolle situatie waarbij je vandaag een geschikte kandidaat nodig hebt tot dat ontzettend lastige functieprofiel waar de juiste persoon niet voor lijkt te bestaan; we've been there. De opgedane ervaring is ontzettend waardevol voor toekomstige uitdagingen. Hoe lastig je probleem ook is wij kunnen je (bijna) altijd helpen. Wij zetten onze kennis en kunde graag voor je in!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures HR Medewerker in Utrecht