Onboarding Specialist - Utrecht

Utrecht

Sparkling People
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij een geboren leider, help jij graag andere met het verbeteren van hun sales skills en wil je graag binnen een bedrijf werken dat jou de mogelijkheid geeft om door te groeien. Dan is de functie Onboarding Specialist in de Utrecht of Amersfoort misschien wel iets voor jou!

Wat ga je doen? 

Als Onboarding Specialist werk je fulltime voor dit bedrijf. Samen met de andere Onboarding Specalist ben je verantwoordelijk voor de trainees die in hun onboarding traject zitten. Je zorgt dat ze zich thuis voelen op de vestiging, de juiste trainingen volgen en je coacht ze intensief tijdens hun eerste werkdagen. Ze leren van jou alles dat ze nodig hebben om top te presteren. Je ontwikkelt tegelijkertijd onder andere jouw coaching vaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Daarnaast ben je van grote toegevoegde waarde voor het kantoorteam. Je bent betrokken bij de vestiging en de projecten, en denk actief mee hoe het beter kan. Een geweldige basis voor jouw carrière dus!

Opleiding en groei

In de eerste drie maanden als Onboarding Specalist word je intern opgeleid. Je volgt alle vaste trainingen en krijgt verdiepende masterclasses in training en coaching zodat je nóg beter wordt.

Heb jij je interne opleiding succesvol afgerond? Dan ontvang je een opleidingsbudget voor verdere persoonlijke ontwikkeling. Dit budget mag je inzetten zoals jij dat wilt. Vanaf hier wordt er gekeken op welke plaats in het bedrijf jij je het best funcioneert en verder kan ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

  • Als ervaren Onboarding Specalist haal jij je energie uit twee dingen: sales én het opleiden en coachen van nieuwe trainees;
  • Je kent alle ins- en outs van het salesvak en hebt je al flink ontwikkeld op het gebied van leiderschap, training en coaching;
  • Jij hebt uitstekende sociale skills en staat graag in contact met anderen;
  • Jij wilt iets van je carrière maken en je verder ontwikkelen.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Vast salaris passend bij jouw kennis en ervaring. Dit wordt per vier weken uitbetaald;
  • Een mooie bonusregeling die het loon zelfs kan verdubbelen, als het target behaald wordt;
  • Een lease auto om je gemakkelijk te verplaatsen;
  • Opleidingsbudget voor een externe vaktechnische opleiding;
  • Mogelijkheden tot snel doorgroeien;
  • Leuke, gedreven en enthousiaste collega’s die wel van een feestje houden!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgeveris een fieldmarketingbureau dat internationaal actief is. Met 25 vestiging in 4 landen verleggen zij letterlijk én figuurlijk grenzen: ze halen graag het beste uit hun medewerkers, en stimuleren hen om het avontuur op te zoeken. De werkzaamheden van dit bedrijf draaien om het creëren van ambassadeurs. Tevreden klanten, leden of donateurs zorgen voor toegevoegde waarde op lange termijn. Om deze reden staat de consument altijd centraal! Werknemers van dit bedrijf gaan in gesprek met mensen om de consument zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te geven. Door dicht bij de consument te staan weten wij actuele zaken te gebruiken voor creatieve campagnes. Hierdoor helpen zij hun klanten om verder te groeien!

Wil jij aan de slag als Onboarding Specalist in Utrecht of Amersfoort?

Wat leuk dat deze vacature je aanspreekt! Solliciteer eenvoudig via de ‘nu solliciteren’ button. Heb je nog vragen over deze vacature, of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Johan, hij staat je graag te woord.

Play video

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.256 p/m
Bedrijfsomschrijving Sociaal, Ondernemend, Ambitieus en Gepassioneerd!

Wie we zijn?
Wij zijn een vriendenteam dat bestaat uit hospitality en recruitment specialisten.
Volgens onze klanten en kandidaten zijn we best wel leuke gasten!

Wat we willen?
Samenwerken met sociale, gedreven en gepassioneerde mensen!

Wat we doen?
Wij brengen leuke mensen en mooie bedrijven bij elkaar!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BOA in Utrecht