Logistiek Medewerker (M/V) - Utrecht

Utrecht

FC Utrecht werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Zorg jij er graag voor dat het logistieke proces foutloos verloopt? Misschien past deze logistieke functie dan precies bij jou! Lees gauw verder.

Als logistiek medewerker ben jij onmisbaar binnen het magazijn. Jij bent er verantwoordelijk voor dat het proces optimaal verloopt. De meest voorkomende werkzaamheden die jij samen met een team van 13 collega's zult gaan verrichten:

  • Orderpicken;
  • Laden en Lossen;
  • Werkzaamheden op de heftruck.

Je komt te werken in de dagdiensten. Jouw werktijden wisselen wekelijks af en liggen tussen 08:15 en 18:00.


Bedrijfsomschrijving

Jij komt te werken binnen een dynamische organisatie. Zij staan bekend als de leverancier op gebied van (woning)bouw, utiliteit en industrie. De klanten die voorzien worden zijn onder andere technische groothandels, installateurs en industrie. Dit wordt gedaan vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op een veilige, comfortabele en duurzame leefomgeving.

De kernwaarden binnen deze organisatie kunnen omschreven worden als persoonlijke betrokkenheid, kennis van zaken en plezier. Daarnaast wordt er altijd resultaatgericht gewerkt om de klanten de beste oplossing en advies te geven.

Zie jij jezelf werken binnen deze mooie organisatie en passen deze kernwaarden bij jou? Solliciteer dan snel door op de knop hieronder te klikken!


Gevraagd wordt
  • Ervaring binnen een logistieke functie;
  • Je beschikt over een heftruckcertificaat;
  • Je bent per direct beschikbaar.
Geboden wordt
  • Fijne organisatie met een prettige werksfeer en een open cultuur;
  • Bruto uurloon: €12,50
  • Moderne werkplek.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 12,50 p/u
Bedrijfsomschrijving FC Utrecht Werkt is hét uitzendbureau van de voetbalclub FC Utrecht dat de verbinding legt tussen sponsoren, supporters en de regio Utrecht. Als intermediair van arbeid leggen wij de connectie tussen kandidaten en opdrachtgevers. Wij helpen Utrechters aan hun ideale baan door inzet van ons grote netwerk in de regio Utrecht.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Utrecht