Medewerker Schoonmaak (M/V) - Utrecht

Utrecht

FC Utrecht werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij op zoek naar een flexibele baan of combineer jij graag verschillende parttime baantjes met elkaar? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou. Lees snel verder!

Als Medewerker Schoonmaak ga jij er voor zorgen dat het restaurant er weer spic en span uitziet voordat de gasten arriveren. Je verzorgt de algemene ruimtes en het sanitair. Denk hierbij aan stofzuigen, vegen en dweilen.

Je werktijden zijn flexibel! Het is ongeveer voor 2 uurtjes per dag (voor 3 tot 7 dagen per week). De starttijd mag je zelf aangeven, als het werk maar voor 11:30 klaar is!


Bedrijfsomschrijving

De organisatie waar je komt te werken is een erg leuk stadscafé in de stad en is gevestigd in één van de oudste gebouwen. De gasten kunnen hier terecht een etentje, een borrel, een high-beer of een high-wine. Voor ieder wat wils!

Zie jij jezelf hier al werken? Solliciteer dan snel.


Gevraagd wordt
  • Je bent flexibel;
  • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je gaat graag zelfstandig aan het werk.
Geboden wordt
  • Een parttime functie waardoor je dit goed kan combineren;
  • Een informeel team, waar je jezelf kan zijn;
  • Waardering voor je harde werk!

lees meer

Bedrijfsomschrijving FC Utrecht Werkt is hét uitzendbureau van de voetbalclub FC Utrecht dat de verbinding legt tussen sponsoren, supporters en de regio Utrecht. Als intermediair van arbeid leggen wij de connectie tussen kandidaten en opdrachtgevers. Wij helpen Utrechters aan hun ideale baan door inzet van ons grote netwerk in de regio Utrecht.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Utrecht