Productiemedewerker (M/V) - Utrecht

Utrecht

FC Utrecht werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben je opzoek naar een baan waar je jezelf kan ontwikkelen en werk je graag binnen een innovatief bedrijf met een prettige werksfeer, waar je een langs periode werkzaam kan zijn? Misschien pas jij dan precies binnen deze functie. Lees gauw verder!

Maandagochtend ben jij om 08:00 aanwezig om deze week te werken. Je start de productielijn op en gaat aan de gang. Als productiemedewerker binnen dit bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het gehele productieproces. Momenteel bestaat jouw werkplek uit twee productielijnen, waar jij en drie collega’s verantwoordelijk zijn voor het produceren van reinigingsproducten.

Op verschillende dagen van de week komen de reinigingsmiddelen in grote vaten binnen. Met jouw doorzettingsvermogen en zorgvuldigheid zorg jij ervoor dat er uiteindelijk een eindproduct ontstaat. De eindproducten kunnen erg verschillen, waardoor de productielijn elke keer opnieuw ingesteld moet worden. Dit is iets wat jij graag wil leren!


Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar jij komt te werken is een toonaangevende producent van handreinigings- en handverzorgingsproducten. Dagelijks zijn zij bezig met de ontwikkeling van diverse producten. Binnen de organisatie heerst een open en prettige sfeer binnen de organisatie. Op de vrijdag een lekkere borrel en af en toe een BBQ is hier niet onbekend.

Past deze vacature precies bij jou? Reageer dan snel!


Gevraagd wordt
  • Je hebt goede werkmentaliteit heeft en wil graag werken;
  • Jij zoekt werk voor een lange termijn;
  • Woonachtig in de omgeving van Utrecht.
Geboden wordt
  • Een mooie baan, waar doorgroeimogelijkheden zijn;
  • Een fulltime functie (tijden: 08:00 – 16:30);
  • Een bruto maandsalaris van €1900,- ongeacht leeftijd;

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.900 p/m
Bedrijfsomschrijving FC Utrecht Werkt is hét uitzendbureau van de voetbalclub FC Utrecht dat de verbinding legt tussen sponsoren, supporters en de regio Utrecht. Als intermediair van arbeid leggen wij de connectie tussen kandidaten en opdrachtgevers. Wij helpen Utrechters aan hun ideale baan door inzet van ons grote netwerk in de regio Utrecht.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Utrecht