Verkoopmedewerker (M/V) - Utrecht

Utrecht

FC Utrecht werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij op zoek naar een ''droombaan''? Als verkoopmedewerker in onze beddenzaak, krijg jij energie van het geven van het beste advies aan onze klanten. Als jij met jouw enthousiasme ook nog mensen weet te overtuigen, lees dan snel verder!

Wanneer jij jouw bed uit komt heb jij al zin om de dag te starten. Je bent benieuwd wat deze dag zal brengen en ziet er naar uit om er samen met jouw collega's weer een leuke dag van te maken. Je komt namelijk te werken in een hecht team.

Als verkoopadviseur help jij jouw klanten met een op maat gemaakt advies. Geen klant is hetzelfde, maar jij weet als geen ander de wensen van de klant te achterhalen. Mensen voelen zich bij jou snel op hun gemak. Dat jij op dit moment nog geen kennis hebt van al onze producten, dat maakt niet uit. Jij wilt je ontwikkelen en wij bieden jou daar alle handvatten voor. Jouw commerciële drive zorgt er voor dat jij gedreven bent de klant te overtuigen deze belangrijke aankoop bij ons te doen.

Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Zo houd jij op de doordeweekse dagen tijd over voor andere dingen.


Bedrijfsomschrijving

Werken bij deze opdrachtgever, betekent binnenkomen in een gespreid bed. Dit ambitieuze familiebedrijf is in ongeveer 20 jaar gegroeid naar een volwassen organisatie met meer dan 20 vestigingen. En de ambities zijn groot! Zo wordt er op dit moment gewerkt aan een nieuw hoofdkantoor. Binnen het familiebedrijf staat de klant en optimale service élke dag centraal. Door de passie voor ontwikkeling is het aanbod in slaapcomfort blijvend kwalitatief hoogwaardig, scherp in prijs en actueel.

Past deze vacature bij jou en lijkt het jou leuk om te werken binnen dit mooie familiebedrijf? Reageer dan snel!


Gevraagd wordt
  • Bereid om in het weekend te werken;
  • Woonachtig in de omgeving van Utrecht;
  • Commercieel, energiek en sociaal.
Geboden wordt
  • Een mooie uitdaging binnen een groeiend familiebedrijf;
  • Een dynamische en informele werkomgeving;
  • Voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Uurloon vanaf €11.90 bruto per uur.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,90 p/u
Bedrijfsomschrijving FC Utrecht Werkt is hét uitzendbureau van de voetbalclub FC Utrecht dat de verbinding legt tussen sponsoren, supporters en de regio Utrecht. Als intermediair van arbeid leggen wij de connectie tussen kandidaten en opdrachtgevers. Wij helpen Utrechters aan hun ideale baan door inzet van ons grote netwerk in de regio Utrecht.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verkoopmedewerker in Utrecht