Bijbaan als helpende - Utrecht

Utrecht

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Naast je studie werkervaring op doen én een lekker zakcentje verdienen? Zet je huidige kennis en stage-/werkervaring in en ga aan de slag als helpende in de ouderenzorg!

wat bieden wij jou
  • een bruto-uurloon tussen de 12,22 en 15,43 euro
  • werken naar jouw beschikbaarheid
  • werkervaring in de zorg
  • ort en reiskosten volgens cao
wie ben jij

Je houdt ervan om voor mensen te zorgen. Je hebt een groot hart voor ouderen en je graag voor deze mensen inzetten. Simpelweg omdat zij fijne en goede zorg verdienen!
Om als helpende aan de slag te kunnen moet je voldoen aan onderstaande eisen:

  • zelfstandig kunnen werken met tilliften en ADL-werkzaamheden kunnen verrichten
  • bezig met je opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige
  • minimaal je eerste stage positief hebben afgerond
wat ga je doen

Bij Randstad kan jij als helpende aan de slag terwijl je nog bezig bent met je studie. Je geeft je beschikbaarheid op gebaseerd op jouw mogelijkheden. Jouw werkzaamheden als helpende in de zorg zijn voornamelijk gericht op ondersteuning. Ondersteuning bieden waar de ander het niet meer zelf kan. Je verricht ADL-werkzaamheden en waar nodig werk je met tilliften. Naast deze werkzaamheden zorg jij samen met jouw collega's voor een fijne en veilige woonsituatie.

waar ga je werken

Door als flexer aan de slag te gaan bepaal jij wanneer en hoeveel je werkt. De locaties waar je kan werken zullen voornamelijk verzorgingshuizen zijn. Heb jij voorkeur voor bepaalde locaties? Dan zullen we zeker proberen je hierop zoveel mogelijk in te zetten! Wil je graag juist op verschillende groepen staan om zoveel mogelijk ervaring op te doen? Ook dat is mogelijk!

sollicitatie

Wil jij graag jouw huidige kennis en ervaring inzetten én deze verbreden? Twijfel dan niet en druk op de sollicitatie button!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 12,22 - € 15,43 p/u
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpende in Utrecht