Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
4 dagen geleden geplaatst • 10x bekeken

Onderwijsassistent

Utrecht
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl

Maandag

Maandag
  • Gecontroleerde werkgever
  • 1.035 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Detachering / Vast contract
  • Junior

Vacatureomschrijving

Over de functie

Jouw hulp is nodig! Jij kunt helpen het onderwijs een goede boost te geven! Heb je passie voor en ervaring met kinderen? Beschik je minimaal over een mbo werk- en denkniveau? We zetten je graag in op een van onze scholen als klassen- of onderwijsassistent.

Begeleiden van groep 1 tot en met groep 8? Als onderwijsassistent is geen dag hetzelfde. De ene keer ondersteun je bijvoorbeeld de docent bij het voorbereiden van de lessen. De andere dag organiseer je excursies of maak je lesmateriaal klaar. Soms voer je zelf taken uit voor de klas onder begeleiding van de docent. Je speelt in op specifieke situaties, doet verbetervoorstellen en stemt deze af met de leraar.


Functie eisen

Heb jij de diploma onderwijsassistent op zak en sta jij stevig in je schoenen? Wil jij werken aan de ontplooiing van kinderen, en houd je van een uitdaging? Solliciteer dan snel bij Maandag® Onderwijs. Je zult begeleidt worden door jouw contactpersoon en geholpen worden aan je volgende uitdaging. Je hebt zelf het heft in handen en samen met Maandag® vindt jij de geschikte school.


Over het bedrijf

Wanneer je kiest voor Maandag®, kies je voor een warm en persoonlijk contact. Jouw wensen, ambities en doelen staan bij ons op nummer 1.

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in