Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
4 dagen geleden geplaatst • 4x bekeken

Parttime functie - Holding / verkoeververpleegkundige

Utrecht
Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

BKV
  • Gecontroleerde werkgever
  • 775 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Detachering / Vast contract
  • Junior

Vacatureomschrijving

Spreekt dit jou aan?

Een afwisselende baan met regelmatige werktijden. Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière als verpleegkundige? Lees dan snel verder!


Jouw nieuwe baan

Jij hebt een belangrijk rol als recovery / holdingverpleegkundige tijdens het opvangen, begeleiden, observeren, bewaken, verplegen en verzorgen van de operatiepatiënt in de pré- en postoperatieve fase. 

Jij weet als geen ander hoe je iemand op zijn / haar gemak stelt en verleent de best mogelijke voor- en nazorg aan patiënten die zeer uiteenlopende operaties ondergaan of ondergaan zijn. Of het nu grote trauma’s zijn, een complexe oncologische ingreep of een knie of heup vervangen. Denk ook aan specialismen als Urologie, Neurochirurgie, Gynaecologie, Heelkunde, Kaakchirurgie en KNO. 

Dit ziekenhuis beschikt over twee operatiecentra, waarvan er één recentelijke is gerenoveerd. In totaal beschikken beide operatiecentra over 23 OK's en twee holdings.


Jouw nieuwe werkplek

Je komt te werken in een groot ziekenhuis in het midden van het land. Het ziekenhuis richt zich op drie pijlers; zorg, onderzoek en onderwijs met als doel het voortdurende streven om de gezondheid van mensen te verbeteren. Het ziekenhuis gaat voor excellente zorg en wil een internationale rol spelen op het gebied van onderzoek en innovatie.


Wat breng je mee?

Jij...

  • bent gediplomeerd verpleegkundige en hebt minimaal één jaar ervaring op een chirurgische afdeling;
  • vindt het leuk om mee te denken over verdere ontwikkeling en professionalisering;
  • weet als geen ander hoe je iemand op zijn / haar gemak stelt;
  • beschikt over een flinke dosis enthousiasme, bent gemotiveerd, communicatief sterk en een echte teamplayer!
Arbeidsvoorwaarden

De cao Ziekenhuizen is van toepassing op jouw functie (FWG 45). Als verpleegkundige heb je een salaris van minimaal 2.558 euro en maximaal 3.666 euro bruto per maand.

Je kunt direct starten met deze tijdelijke opdracht voor 24 uur per week, de periode dat je gaat werken is voor een half jaar.

Je werkt op uitzendbasis via BKV.


Verdere informatie

Persoonlijk contact
Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Consultant Healthcare Daphne Verheijen via + 31 888 – 22 55 88 of mobiel + 31 6 – 14661563 of per mail via [email protected]

Job alert
Reageer direct op deze vacature. Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

Webinars
Regelmatig organiseren wij bij BKV verschillende webinars. Kijk op deze pagina voor het actuele aanbod van de webinars en schrijf je in! 

Iprove
Als professional ontwikkel je jezelf voortdurend. Je bent trots op je ervaringen en bekwaamheden en je wilt dit goed op orde hebben. Veilig, geregistreerd én gevalideerd, zodat jouw ontwikkeling als rode draad door je carrière loopt. Daarom krijg jij als je start op deze functie een persoonlijk Iprove account. Dé handige en digitale tool voor jouw professionele ontwikkeling mét aandacht voor ‘soft skills’. 

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in