Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
6 dagen geleden geplaatst

HBO Verpleegkundige Utrecht • Maandag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • € 3.500 p/m
  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Detachering / Vast contract
  • Junior
  • Auto (B)

Vacatureomschrijving

Over de functie

Fris en fruitig sta jij in de startblokken om je carrière een boost te geven. Met je HBO Verpleegkunde diploma op zak sta jij aan het begin van je loopbaan. Je hebt in je opleiding al verschillende stages gedaan. Deze stages geven natuurlijk al een redelijk beeld van het werken in de gezondheidszorg. Ik kan me voorstellen dat de overgang van stages naar een fulltime baan in de zorg toch nog een grote stap is.

Ik zou je graag willen helpen bij het met maken van deze stap. Waar word jij gelukkig van? Wat zorgt ervoor dat jij elke dag voldoening uit je werk haalt? Hoe zorg jij ervoor dat je eigen ontwikkeling altijd door blijft gaan? Dit zijn vragen die ik graag met jou wil beantwoorden. Binnen Maandag hebben wij verschillende opdrachtgevers in bijna alle sectoren van de zorg. Denk hierbij aan de wijkverpleging, verpleging in het ziekenhuis, verpleging in de verzorgingstehuizen of de gehandicaptenzorg. Dit betekent dat er voor jou als zorgprofessional veel mogelijkheden zijn binnen onze organisatie en dat ik gedurende de periode altijd je aanspreekpunt ben.

Dit betekent dat ik naast je sta en je niet uit het oog verlies. Ik zal je sparringpartner zijn zodat jij jezelf op één kunt blijven zetten en je carrière op een goede wijze vorm kunt geven. Ik wil ervoor zorgen dat jij elke dag net als ik met een grote glimlach naar je werk gaat. Want jij bent belangrijk voor deze maatschappij, elke dag weer! Wij kunnen je de vastigheid van een (vast)dienstverband bieden met daarin de flexibiliteit om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers.


Functie eisen
  • In het bezit van een HBO Verpleegkunde diploma
  • Je bent bevoegd en bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • In het bezit van rijbewijs B
Over het bedrijf

Maandag® is de detacheerder in de publieke sector. Waarom? Binnen Maandag® bieden wij persoonlijke aandacht en begeleiding. Wij staan voor de langdurige arbeidsrelatie waarbij jij het centrale middelpunt bent. Samen met jou kijken wij naar wat jouw drijfveren zijn en wat jij wilt bereiken in de toekomst. Binnen Maandag® staat werkgeluk op nummer één en dit willen wij graag aan jou doorgeven.

Herken jij jezelf in dit bovenstaande profiel? Lijkt Maandag® je een mooie werkgever om voor te werken? Wacht dan niet en solliciteer meteen en wie weet ervaar jij binnenkort het echte werkgeluk. 


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in