+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Junior .NET ontwikkelaar | Utrecht | €3000 - €4500 bruto per maand Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Betabit

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

Samen met je team zorg je voor hoogstaande maatwerk software waar je na afronding trots op kunt zijn. Bij Betabit werk je met gemotiveerde en gepassioneerde collega's aan uitdagende klantprojecten.

Waar kom je te werken?

Betabit is Microsoft Gold Partner en als eerste Nederlandse partner ontwikkelden wij applicaties op het Azure Platform. Onze jarenlange ervaring met en trouw aan de Azure Cloud maakt ons marktleider in ons veld.

Wat wij vragen?
Jij hebt ervaring met: C# .NET, .NET Core en .NET Standard ASP.NET Core HTML5 TypeScript Visual Studio (Code) Azure DevOps Microsoft Azure AGILE projectmethodieken zoals SCRUM

Wat wij bieden?

Werken bij Betabit biedt veel kansen en mogelijkheden, waarbij jij zelf bepaalt hoe ver je gaat doorgroeien. Persoonlijke begeleiding, ontwikkeling en groei staan centraal, niet alleen op technisch vlak. Je kunt je specialiseren als software professional, maar als wij samen mogelijkheden zien, helpen wij je ook om door te groeien naar coördinatie- of managementfuncties. Wij zorgen in ieder geval voor uitgebreide mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, o.a. door het volgen van opleidingen en het behalen van certificaten.

Daarnaast kun je spreken van een heel fijn werkklimaat bij Betabit. Dit zie je terug in onze mooi ingerichte regiokantoren en een positieve bedrijfscultuur, met aandacht voor elkaar en een focus op samen leren en ontwikkelen. Maar zeker ook in een goed pakket arbeidsvoorwaarden met o.a. een overwerkregeling en een premievrij pensioen met nabestaandenverzekering. Verder zijn er genoeg leuke social events, denk aan een kookclinic, BBQ's, gamenights, de familiedag in de Efteling, wintersport, beter bekend als Betawit, en onze BetaFit sportuitjes!

Bedrijfsomschrijving

Betabit ontwikkelt maatwerk software, bedrijfskritische systemen, die onze klanten succesvol maakt. Met inmiddels ruim 13 jaar Azure ervaring, ruim 150 vakmensen in Nederland en 80 in het buitenland zijn zij marktleider in softwareontwikkeling, -duiding en opleiding in Microsoft Azure. High-end Azure services worden gecombineerd met hands-on DevOps ervaring. Van cloud native development tot beheer en onderhoud, van software (security) assessments tot gepersonaliseerde opleidingen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in