30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
5 dagen geleden geplaatst • 5x bekeken

Helpende niveau 2 (medicatie), Utrecht Utrecht • Zorgwerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Zorgwerk

Zorgwerk
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 6.978 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Ben jij een Helpende op zoek naar een leuke uitdaging?

Als ADL-assistent assisteer je mensen met een fysieke beperking bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen in hun eigen, aangepaste woning, welke ze huren van een woningcorporatie. Deze woningen hebben meestal drie of vier kamers, zodat cliënten er ook met partner, gezin of huisdier kunnen wonen. Het bijzondere van ons concept is dat de cliënt de ADL-assistentie 24 uur per dag en zeven dagen per week kan oproepen, op het moment dat hij of zij dat wil. Als ADL-assistent werk je vanuit een nabij de woningen gelegen ADL-eenheid hulppost . Deze ruimte vormt samen met 12 tot 20 aangepaste woningen het Fokusproject. De ADL-eenheid is door middel van een alarm-intercomsysteem verbonden met de woningen van de cliënten. Via dit systeem roepen onze cliënten assistentie op. Samen met gemiddeld 20-30 andere ADL-assistenten vorm je het ADL-team van jouw Fokusproject. Het ADL-team is zelforganiserend, dat wil zeggen dat de dagelijkse gang van zaken, het roosteren, het contact met cliënten et cetera door het team zelf wordt geregeld. Per vijf tot zes Fokusprojecten is er één manager ADL-assistentie, die op afstand de rol van leidinggevende vervuld. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Ondersteuning bij eten en drinken en diverse hand-en-spandiensten. Assistentie bij bijvoorbeeld wassen, toiletgang, aan- of uitkleden en/of verplaatsingen. Eenvoudige verpleegtechnische assistentie EVA, bijvoorbeeld ondersteuning bij uitscheiding, sondevoeding en beademingszorg.

Functie-eisen

Belangrijke kernwaarden voor de functie:

Kunnen werken volgens het Fokusconcept: De cliënt bepaalt altijd het tempo en de volgorde van de assistentie. Dat is de kern van ons werk. Je hebt geduld en kan jouw eigen opvattingen over hoe het zou moeten loslaten.
Grenzen stellen: Het feit dat de cliënt bepaalt, betekent niet dat je maar willoos te doen hebt wat hij/zij van je vraagt. Doordat jij duidelijke grenzen kan stellen, waak je niet alleen over jouw eigen belang, maar ook over die van cliënten en collegas.

Inlevingsvermogen: Om het werk goed te kunnen uitvoeren, moet jij je goed kunnen verplaatsen in de positie van iemand met een fysieke beperking.

Sociale vaardigheden: Je werkt met mensen en dat gaat per definitie gepaard met emoties. Jij bent sociaal vaardig en kan goed met allerlei typen mensen overweg. Je kan goed luisteren en duidelijk communiceren.

Aanbod

» Goed salaris in loondienst, als zzp'er bepaal je jouw eigen uurtarief.

» Afwisseling: werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.

» Alle vrijheid: jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

» Geweldige community: vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.

» Innovatieve organisatie: je regelt alles met de app die wél werkt.

Bedrijfsomschrijving

Fokuswonen
Vrijheid en gewoon leven met een fysieke beperking. Fokus maakt het mogelijk. Een Fokuscliënt woont in een volledig aangepaste, gelijkvloerse woning. De Fokuswoningen liggen verspreid in een woonwijk of appartementengebouw en zijn van buiten niet als Fokuswoning herkenbaar. De woning wordt gehuurd van een woningcorporatie en Fokus verleent ADL-assistentie op afroep en aanwijzing.


ADL-assistentie

Fokus verleent assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen ADL, 24 uur per dag, 7 dagen per week, op afroep van de cliënt. De cliënt bepaalt wat er moet gebeuren, wanneer en hoe. Dat is het bijzondere van Fokus: de cliënt heeft zelf de regie in handen!

Fokus is actief in heel Nederland. Er zijn ongeveer 1400 Fokuswoningen in bijna honderd Fokusprojecten.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in