+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
10 dagen geleden geplaatst • 2x bekeken

Adviseur installatietechniek vastgoed - Utrecht Utrecht • Rijksoverheid

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rijksoverheid

Rijksoverheid
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Adviseur installatietechniek vastgoed
Rijksvastgoedbedrijf (RVB)

Functieomschrijving
Onderhoud aan of vervanging van technische installaties in de portefeuille van het Rijksvastgoedbedrijf is een zorgvuldige taak. De regelgeving wijzigt nogal eens. Bovendien hebben we een voorbeeldfunctie voor de rest van Nederland. Als adviseur installatietechniek zie jij er vanuit Utrecht op toe dat gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties optimaal en veilig werken én wettelijk goedgekeurd zijn. Een afwisselende functie waarin je een omvangrijk netwerk opbouwt en alle ruimte krijgt om verder te groeien.

Jij gaat aan de slag in de provincies Utrecht en Noord-Holland. Hier beheren we honderden installaties die regelmatig onderhoud nodig hebben en gekeurd moeten worden. Jij ziet erop toe dat het onderhoud en de keuringen van de werktuigbouwkundige installaties goed worden voorbereid en uitgevoerd. Ook ondersteun je de aanbestedingsteams bij het aangaan van contracten. In jouw functiewerk je nauw samen met diverse collega's, zoals projectleiders, administratief ondersteuners en de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de andere technische disciplines zoals elektrotechniek en bouwkunde.

Jouw primaire taak? Ervoor zorgen dat gecontracteerde aannemers hun werk optimaal uitvoeren. Als ervaren medewerker stuur je deze partijen direct aan, beoordeel je het werk op prestatieafspraken en zorg je voor kwaliteitsborging. Zo controleer je de diverse documenten die een aannemer periodiek aanlevert. Ook zorg je dat rapportages digitaal worden vastgelegd en up-to-date blijven. En zijn er eventuele gebreken in projecten? Dan coördineer jij van a tot z het hersteltraject, van het aanvragen en beoordelen van offertes tot het bewaken van doorlooptijden van de (her)keuring.
Kortom, jij bent een belangrijke schakel in onze onderhouds- en keuringstrajecten. Extra mooi: je krijgt volop kansen jezelf te blijven ontwikkelen. Zo volg je regelmatig trainingen en opleidingen. De kennis die je daar opdoet, deel je vervolgens met collega's, onder meer tijdens overleggen met de specialismeteams.

Functie-eisen

Meedenken met klanten en actief de samenwerking opzoeken met collega’s, aannemers en vastgoedgebruikers: laat dat maar aan jou over! Je hebt goede mondelinge en schriftelijke adviesvaardigheden, waardoor iedereen jou ziet als een betrouwbare sparringpartner. Verder kun jij je werk goed plannen en organiseren. Belangrijk, want je kunt dagelijks te maken krijgen met onverwachte zaken. Door jouw goede overzicht en jouw vermogen om prioriteiten aan te brengen, manage jij jouwvolle agenda en verloopt het werk soepel.

Verder heb je:
 • Een hbo-opleiding werktuigbouwkunde afgerond en minimaal drie jaar ervaring, of hbo-niveau op basis van minimaal zes jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.
 • Ervaring met de gehele discipline werktuigbouwkunde, van soorten installaties tot relevante normeringen en wet- en regelgeving.
 • Specifieke kennis van wet- en regelgeving op het gebied van legionellapreventie, drinkwaterveiligheid en drinkwaterbeheer, zoals de Drinkwaterwet en NEN 1006.
 • Financieel inzicht in en ervaring met het werken met prestatiecontracten.
 • Ervaring met de RVB BOEI systematiek.
Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 9
Maandsalaris: Min €3.028 – Max. €4.247 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur: 1 jaar
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Aanbod

 • De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 42
 • Op dit moment vinden de sollicitatiegesprekken digitaal plaats d.m.v. videobellen. Bij de uitnodiging voor
 • Mogelijk is voor de uitoefening van je werkzaamheden bij het Rijksvastgoedbedrijf (in de toekomst) een veiligheidsonderzoek aan de orde. We gaan ervan uit dat je daaraan meewerkt.
 • Omdat we duurzaamheid stimuleren, reizen we zoveel mogelijk met het openbaar vervoer. Je krijgt daarom van ons een ov-kaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen. Voor locaties die niet goed te bereiken zijn met het ov zijn bedrijfsauto's beschikbaar.
 • Bij het Rijksvastgoedbedrijf werken we onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat. Je overlegt met het clusterhoofd hoe je hier invulling aan geeft. Het kan dus ook zijn dat je af en toe op een andere locatie of thuis werkt.
 • Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
Solliciteren?
Rijksvastgoedbedrijf (RVB) nodigt je uit op deze site te solliciteren. Via onderstaande knop ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in