Logistiekmedewerker (M/V) - Vaassen

Vaassen

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Binnen de functie van logistiekmedewerker ben jij een belangrijke schakel binnen het magazijn. Jij zorgt ervoor dat de juiste rubberen producten, op de juiste plek binnen het magazijn komen te liggen. Dit doe jij rijdend op de heftruck. Het is hierbij belangrijk dat je efficiënt en netjes werkt.

Daarnaast ga jij af en toe bijspringen in de productie. In de productie ben jij samen met je team verantwoordelijk voor jouw productielijn waarin jij iedere keer weer een ander rubberproduct produceert. Het uiteindelijke product moet overeenkomen met de tekening. Om dit te waarborgen voer jij kwaliteitscontroles uit en stel jij de machine goed in waar nodig. Het is hierbij van belang dat jij secuur te werk gaat en waarde hecht aan kwaliteit en netheid.

Als logistiekmedewerker werk jij in dagdiensten tussen 07:30 tot 16:00 uur.


Gevraagd wordt
  • Jij hebt een heftruckcertificaat of je bent bereid deze bij ons te halen;
  • Minimaal VMBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in het magazijn en technisch inzicht is mooi meegenomen.
Geboden wordt
  • Salaris €11,30 bruto;
  • Een fijne werkomgeving met leuke collega's;
  • Reiskostenvergoeding €0,19 per km;
  • Werkkleding van het bedrijf;
  • Interne opleiding.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,30 p/u
Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Vaassen Bekijk alle soortgelijke vacatures