Heftruckchauffeur Dagdiensten - Veenendaal

Veenendaal

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Je komt er allemaal wel mee in aanraking, melkpoeder. Of het nu gaat om zuivelproducten, diervoer of babyvoeding. Binnen deze fabriek produceren zij het allemaal op wens van de klant. Als Heftruckchauffeur werk je hier actief aan mee.

Hier kom je te werken
Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in de regio Veenendaal. Ze gaan verhuizen naar een gloednieuw pand in dezelfde regio, waar je ook volledig nieuwe machines krijgt. Het bedrijf mengt melkpoeder en slaat het op voor hun klanten. Denk hierbij aan melkpoeder voor baby’s, maar ook voor verschillende soorten vee. Het bedrijf krijgt melkpoeder van de klant aangeleverd, uiteindelijk slaan ze dit op en mengen ze het. Hierdoor wordt het tussen verschillende locaties gependeld. In de fabriek staan grote machines, waar het poeder in Big Bags of 25 kilo zakken worden verpakt. Er werken ongeveer 80 medewerkers bij dit mooie bedrijf. Nuchterheid en eerlijkheid staan hier hoog in het vaandel. Naast het harde werken vinden zij het ook belangrijk dat het leuk onder elkaar is. 
Op vrijdag is er altijd patat of kebab en na werktijd drinken jullie een heerlijk biertje met elkaar. 
Met de kerst krijgen jullie een mooi pakket en vindt er een gezellige borrel plaatst en op 2 januari luiden jullie met elkaar het nieuwe jaar in onder het genot van een heerlijk ontbijtje. Zoveel persoonlijke aandacht vind je toch bijna bij geen een groot productiebedrijf?

Hoe ziet jouw werkdag als Heftruckchauffeur eruit?
Jouw werkdag begint tussen 06.00 uur en 08.00 uur. De tijden kunnen wisselen in verband met de drukte. Als je aankomt op de zaak pak je de werkbon voor die dag. Als heftruckchauffeur is het jouw taak om de productie te bevoorraden. Je zet de juiste ingrediënten klaar. Dit komt echt heel nauwkeurig, omdat iedere klant een ander soort recept heeft. Je neemt gelijk een monster, zodat dit door het laboratorium onderzocht kan worden op eiwitten en andere waardes. Misschien kun je jezelf voorstellen dat voor diervoer een ander recept wordt gebruikt dan voor babypoeder. Je leest dus nauwkeurig de lijst van ingrediënten door. Op de werkbon staat ook een locatie vermeld waar je de producten uiteindelijk moet plaatsen. Als de productie het poeder heeft gemengd en in zakken of Big Bags heeft verpakt is het jouw taak om de pallets weer weg te rijden. Deze kun je in de pendelvrachtwagen laden met jouw heftruck. Je controleert nog een keer of het met de juiste vrachtwagen meegaat en naar de juiste opslag. Vanuit de opslag worden de producten geleverd aan verschillende klanten in het binnen- en buitenland. Je zorgt dat de heftruck weer netjes schoon is aan het einde van de werkdag. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur ga je naar huis, jouw werkdag zit erop .  

Wat bieden wij jou als Heftruckchauffeur?
 • een mooi bruto uurloon vanaf € 11,76;
 • werkschoenen;
 • een baan als Heftruckchauffeur in de dagdienst;
 • 25 vakantiedagen en ruim 8% bruto vakantiegeld op jaarbasis;
 • alles boven de 40 uur wordt 125% uitbetaald, je maakt in een drukke week maximaal 10 overuren, dus dat tikt lekker aan!;
 • na 9 maanden krijg je een contract bij de opdrachtgever voor (on)bepaalde tijd;
 • € 0,19 per kilometer, maar het liefst hebben wij kandidaten die woonachtig zijn in de regio Ede/Veenendaal/Rhenen;
 • een betrokken werkgever, als je nieuw bent word je goed begeleid en komen ze dagelijks even bij je praten over hoe je eerste werkdagen/weken zijn gegaan; 
 • een heftruck of EPT cursus op onze kosten, als je die nog niet hebt;
 • gezellige vrijdagmiddagborrels, leuke zomeruitjes en een kerstgeschenk;
 • wanneer je niet ziek bent, krijg je een extra bonus als beloning;
 • als je er een vol jaar werkt kun je meedoen aan de 13e maand uitkering, dat is een mooie bonus!
Wat vragen wij van jou als Heftruckchauffeur?
 • ervaring met het bevoorraden van productielijnen;
 • zoals je jezelf misschien kunt voorstellen is melkpoeder best wel stoffig, hier moet je wel tegen kunnen. Heb je erge astma, dan denk ik dat het hier wat benauwd wordt voor je;
 • woonachtig in de regio Ede/Veenendaal/Rhenen.
Meer informatie 
Heb jij ervaring als Heftruckchauffeur? Vind je het leuk om productielijnen te bevoorraden in een groeiend bedrijf en zoek je afwisseling in je werkdag? Dan is de functie Heftruckchauffeur jou op het lijf geschreven! Je kunt jouw interesse kenbaar maken door mij, Joanne, te whatsappen (08-86856353). Ik reageer binnen no-time, beloofd!  Zullen we binnenkort een bakkie doen en jouw wensen en cv eens bespreken? Ik kijk er naar uit!
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Veenendaal