Vrachtwagenchauffeur Koeltransport - Veenendaal

Veenendaal

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als chauffeur geconditioneerd vervoer kun je op veel ‘coole’ plekken aan de slag maar WACHT EVEN! Dat is niet hetzelfde als bij Logistic Force! Wil je werken bij een werkgever waar nog wel tijd is voor persoonlijke aandacht en waar ook ruimte is voor jou om te groeien en bloeien? Op dit moment zijn we in de regio Veenendaal op zoek naar een vrachtwagenchauffeur geconditioneerd vervoer van vleesproducten. Dit zijn voornamelijk dagritten en je zal met enige regelmaat deze producten naar Duitsland en België brengen waarna er in de grensgebieden van Nederland een teruglading op je ligt te wachten. Iets voor jou? Join The Force!  


WAT GA JE DOEN?

Als chauffeur geconditioneerd vervoer heb je een verantwoordelijke functie. De vleesproducten die jij vervoert moeten onder de juiste condities vervoerd en afgeleverd worden. Soms volledig vries soms gekoeld of een mix van beide. Jij zorgt ervoor dat de producten in de juiste aantallen en op tijd geleverd worden op de plaats van bestemming. Een verantwoordelijkheid die aan jou wel toevertrouwd is. Jij geniet van de combinatie tussen rijden, onder de mensen zijn en lekker fysiek de handen uit de mouwen steken. De producten staan op pallets en kratten die je bij de klant uitlaadt. Geen dag is hetzelfde! Dat maakt het juist voor jou zo divers. In overleg met de planner word je ingepland op een dagrit, waardoor je elke avond weer lekker thuis bent. Fysiek zwaar is het niet, we zoeken een chauffeur die onze gekoelde producten netjes van A naar B brengt, en af en toe kan helpen laden en lossen met de EPT. De 10 chauffeurs, waar jij er 1 van wordt, vormen samen een hecht team waar iedereen voor elkaar klaar staat. Behalve hard werken is er uiteraard plek voor een hoop plezier.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Rijbewijs CE
  • Geldige code 95 
  • Een bestuurderskaart
  • Enthousiasme! Je rijdt graag en vaak.
  • Je bent woonachtig in een straal van max 30 km van de regio Ede
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer. Daarnaast zijn er de 'extraatjes' zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien investeren we in jouw toekomst. Het bewijs? Als chauffeur bij Logistic Force zorgen wij dat je bijblijft met nascholing code 95. En heb jij ambitie om door te groeien en extra certificaten te behalen? Je zou niet de eerste zijn die dit via onze eigen Academy gewoon fixt! Als jij de ambitie hebt, helpen wij je letterlijk op weg! Ervaar hoe werken ook kan! 

Iets voor jou? Laten we samen het gaspedaal intrappen!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Contactpersoon Demy van der Jagt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur C in Veenendaal