30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
2 dagen geleden geplaatst • 1x bekeken

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling en Stikstof Veenendaal • Kracht Recruitment

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

Kracht Recruitment
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 1.657 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 4.000 - € 6.000 p/m
 • 40 uur
 • Universiteit of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Steeds meer vragen opdrachtgevers van dit bureau hen mee te denken als partner op een veel breder vlak en voor langere termijn dan alleen de projecten die ze voor ze uitvoeren. Zo zitten ze vaak om tafel voor innovatie oplossingen inzake het klimaatbestendig maken van de leefomgeving, duurzaamheid en het circulair gebruik van materialen bij sloop her- en nieuwbouw. Als adviseur neem je daarin in de volle breedte verantwoordelijkheid voor het adviestraject. Hierbij gebruik je jouw inhoudelijke en technische kennis en organiseer en borg je de verbinding met alle benodigde stakeholders.Functie-eisen

Je vindt het prettig te werken in een organisatie waar betrokkenheid, kwaliteit en samenwerking de kernwaarden zijn. Daarnaast vind je het een uitdaging om initiatief te nemen, verantwoordelijkheid te dragen en mee te denken met de klanten en je collega's. Je hebt kennis van en minimaal twee jaar ervaring met projectmanagement en advies, waardoor je een helicopterview hebt ontwikkeld. Je hebt ervaring met het managen van projecten in de voorbereidings- en/of uitvoeringsfase, bij voorkeur op het gebied van een van de onderzoeksvelden als bodem, flora en fauna, explosieven, archeologie, geluid of aanpalend . Je onderhoudt contacten met ‘jouw' opdrachtgevers, om op die manier werk naar je toe te halen. Uiteraard beschik je over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden om zowel onze bestaande opdrachtgevers als potentiële opdrachtgevers mee te nemen in een strategisch advies. Op termijn ontwikkel je je tot de strategisch adviseur die als volwaardige partner meedenkt met onze opdrachtgevers.

Verder beschik je over:

 • Een afgeronde relevante opleiding op WO niveau;
 • Goede kennis van het maatschappelijk, politiek en wettelijk speelveld rond verduurzaming;
 • Je neemt graag initiatief en weet goed complexe trajecten te blijven coördineren en monitoren;
 • Stimuleren en verbinden doe je op natuurlijke wijze om zo verrassende en nieuwe inzichten aan onze opdrachtgevers en aan de eigen organisatie te bieden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Goede contactuele vaardigheden en een actief en relevant netwerk;
 • Een prettige hoeveelheid teamgeest en een gezonde dosis flair en humor.
Arbeidsvoorwaarden

Bij onze opdrachtgever werk je aan prachtige integrale projecten waarbij ze altijd op zoek zijn naar vernieuwingen. Daarmee zijn er ook voor jou volop mogelijkheden jouw vaardigheden te laten zien of (verder) te ontwikkelen. Ze stippelen samen met jou een traject uit om je verder te laten groeien in kennis en kunde.

We bieden deze mooie functie aan binnen een organisatie waar de kernwaarden betrokkenheid, samenwerken en kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel staan. Binnen dit bureau heerst een informele, prettige werksfeer en ze faciliteren een optimale werkomgeving, waarbij ze oog hebben voor een goede balans tussen werk en privé voor de medewerkers. Een marktconform salaris, goede pensioenvoorziening en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden maken uiteraard onderdeel uit van dit totaalpakket.

Bedrijfsomschrijving

Ben jij de adviseur in de ruimtelijke ontwikkeling die graag werkt aan duurzaamheidsprojecten. Voel jij je thuis bij een middelgroot adviesbureau met veel vrijheden in een informele sfeer. Reageer dan op deze vacature.

Bij onze opdrachtgever werken ze vandaag aan de toekomstbestendige leefomgeving van morgen. Dat doen ze innovatief en inspirerend. Ze zetten met elkaar hun kennis en hun enthousiasme in. Bij dit advies- en ingenieursbureau leveren ze integrale advies- en managementdiensten en zijn ze professioneel actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Ze leggen hierbij een sterke nadruk op duurzaamheid en circulariteit. Daarbij hebben ze een duidelijke focus: de ondersteuning bieden die de opdrachtgever nodig heeft. Dat alles doen ze multidisciplinair, nuchter, verbindend, nieuwsgierig en met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in