+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

Calculator / Verkoper Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BaanTreffers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BaanTreffers

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Ga jij graag het gesprek aan met klanten en wil je jouw technische inzicht gebruiken om de wens van de klant te vertalen tot een mooi eindproduct? Dan is de functie van Calculator / Verkoper in Veghel wellicht iets voor jou!


Functieomschrijving

Dit familiebedrijf is gevestigd in Veghel en heeft zich gespecialiseerd in serres, veranda’s, kozijnen en deuren. Er werken 15 collega’s en kwaliteit en de wens van de klant staan centraal. In de showroom kan de klant inspiratie opdoen en vervolgens wordt er in de tekenkamer een tekening gemaakt op basis van de wensen. Vervolgens gaat het ontwerp naar de productiehal, waar een bevlogen team aan de slag gaat met de daadwerkelijke uitvoering. Het team van buitendienst collega’s zorgt vervolgens voor de montage bij de klant thuis.

Samen met jouw collega’s van het verkoopteam ben je het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) klanten. Je ontvangt ze in de showroom, laat de mogelijkheden zien en gaat vervolgens in gesprek zodat de wens van de klant helder wordt. Op basis hiervan maak je nauwkeurige calculaties en vat dit samen in een offerte. Zodra je puntjes op de i staan en de offerte akkoord is, zorg je ervoor dat het project zorgvuldig wordt overgedragen aan de werkvoorbereiding. Je schakelt veelmet leveranciers en opdrachtgevers en bouwt zodoende aan fijne relaties en een netwerk in de bouwsector.

Met ervaring, vakkennis en creativiteit kan het bedrijf aan iedere vraag en wens voldoen. Dit nuchtere, Brabantse bedrijf heeft een mooie showroom, ruim kantoor en een nette werkplaats. Alle producten worden op maat gemaakt en er wordt alleen gewerkt met hoogwaardig materiaal en machines. Er wordt met name voor de particuliere markt. Jouw werktijden (32 tot 40 uur per week) zijn flexibel in te delen van maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 17.00 uur. Je werkt eens in de 2 weken op zaterdagochtend van 9.00 tot 13.00 uur.


Functie-eisen
  • Minimaal Mbo werk- en denkniveau
  • Je bent technisch en je hebt bij voorkeur al in een soortgelijke functie en/of branche (bouw) gewerkt
  • Je bent communicatief vaardig, klantgericht en je maakt anderen graag enthousiast over mooie producten
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar en woont in de omgeving Veghel (max. 40 km.)
  • Je bent een flexibele en stressbestendige aanpakker
Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Jouw salaris wordt gebaseerd op jouw kennis en ervaring. Sta je aan het begin van jouw carrière? Denk dan aan een salaris tussen de €2500,- en €3000,- bruto per maand. Heb je al ruime ervaring in het vak/branche? Dan kan jouw salaris oplopen tot €5000,- bruto per maand. Uiteraard aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metaal en Techniek
  • Je hebt flexibele werktijden, je deelt jouw eigen uren in tussen 7.00 en 17.00 uur (maandag-vrijdag) en werkt om de week op zaterdagochtend
  • Je hebt een vaste aanstelling in het vooruitzicht
  • Een goede werksfeer, een persoonlijke benadering en enthousiaste collega’s. Ook kun je regelmatig rekenen op gezellige vrijdagmiddagborrels, bedrijfsuitjes of een BBQ.
  • Bijzonder, precies en afwisselend maatwerk. Een zelfstandige functie in een groeiende en dynamische organisatie
Interesse?

Spreekt jou deze functie aan? Wil je meer weten? We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar het bedrijf en de producten die ze maken en verkopen. Neem gerust contact op en we vertellen je graag alles! Je mag bellen (0413-747163), mailen (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) of solliciteren via de onderstaande button. Tot snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in