Schoonmaakmedewerker Meierijstad (5 tot 20 uur p/w) - Veghel

Veghel

BaanTreffers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Is een baan in de schoonmaak iets voor jou en vind je het prettig om de zekerheid van vaste uren en vaste opdrachtgevers in de buurt te hebben?


Functieomschrijving

We zijn op zoek naar schoonmakers die bij opdrachtgevers in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrodeinzetbaar zijn. Op basis van jouw wensen en beschikbaarheid word je gekoppeld aan 1 of meerdere bedrijven. Het liefst voor de lange termijn en tijdens kantooruren, want de binding en het persoonlijke contact is belangrijk.

Ervaringin de schoonmaak is nog niet vereist. Tijdens een kennismaking worden jouw wensen in kaart gebracht en word je goed ingewerkt door een ervaren collega. Vervolgens word je gekoppeld aan een bedrijf dat in jouw straatje past. Zowel qua aantal uren, dagen als qua type bedrijf. De starttijden liggen vrijwel altijd tussen 7.00 en 17.00 uur (dat betekent tijdens kantoortijden) dus een klik met het bedrijf en de medewerkers is erg prettig. Jij bent verantwoordelijk voor het schoonmaken en houden van kantoren, kantines, sanitaire ruimtes en/of werkplaatsen.

Afhankelijk van de grootte van de opdracht werk je zelfstandig of in een klein team. Daarbij wordt er natuurlijk voor gezorgd dat je over de beste schoonmaakmiddelen en materialen beschikt om jouw werk zo goed mogelijk te kunnen doen.


Functie-eisen
  • Ervaring is niet belangrijk, een goede motivatie wel
  • Je bent minimaal 5 en maximaal 20 uur per week beschikbaar (dagen en tijden naar jouw wens in te delen)
  • Je woont in de gemeente Meierijstad
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent voor langere termijn beschikbaar (minstens een half jaar)
Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Je start met een tijdelijk contract van 7 maanden met de intentie om erna een vaste aanstelling te krijgen bij de opdrachtgever
  • Uurloon tussen de €11,27 en €12,86 afhankelijk van leeftijd, ervaring
  • Vaste uren bij een vaste opdrachtgever in de buurt
Interesse?

Zijn er vragen stel ze gerust, we zijn bereikbaar op 0413 – 747 163. Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton of je cv mailen naar [email protected]

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 11,27 - € 12,86 p/u
Bedrijfsomschrijving BaanTreffers. Een jong en energiek arbeidsbemiddelingsbureau, actief in Meierijstad en omstreken. Vanuit ons gezellige kantoor in Veghel zetten wij ons dagelijks in om het werkgeluk in de regio te bevorderen! Dit doen we door te bemiddelen tussen de nieuwe generatie werknemers en bedrijven die begrijpen dat werkgeluk een arbeidsvoorwaarde is.

lees meer

Contactpersoon BaanTreffers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Veghel Bekijk alle soortgelijke vacatures