Verkoop stylist - Venlo

Venlo

Luba
 • Luba
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 37 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Als verkoop stylist bij dit familiebedrijf ben je verantwoordelijk voor het geven van interieuradvies naar aanleiding van de wensen van de klant. Hoe ziet jouw werkdag er dan uit? De klant neemt telefonisch contact op met de vestiging om een winkelafspraak of thuisbezoek in te plannen. Jij komt als geroepen, want ze komen er zelf namelijk echt niet uit! Welke kleur past bij welke stof en welke afmeting hoor daar weer bij? Je luistert naar de wensen van de klant, vervolgens geef jij advies over de diverse producten. Dan komen jouw commerciële skills van pas, je gaat namelijk de klant overtuigen om voor het juiste product te kiezen. Dit bedrijf biedt allerlei trainingen om jouw commerciële kwaliteiten te trainen en om de producten te leren kennen. 

De werkzaamheden op een rijtje:
- Enthousiast interieuradvies bij iemand, welk product past het beste bij hun budget en wensen?
- Het overtuigen van klanten om voor het juiste product te kiezen
- Contact met verkopers, klanten en stoffeerders
- Het behalen van optimale verkoopresultaten als team
- Lichte administratieve verwerken zoals bonnen verwerken en collecties in- en afmelden

Zonder ervaring start je als junior verkoper, zo leer je stap voor stap de producten kennen en leer je om stylingadvies te geven. Na ongeveer 1 jaar ben jij gevorderd verkoper en mag je zelfstandig advies geven en op klantbezoeken. Als je alles onder de knie hebt, kun je zelfs groeien tot filiaalmanager!  Je werkt 5 dagen in de week waarbij je 1 dag altijd op de zaterdag werkt, je bent dan 1 dag vrij doordeweeks. Je werkt fulltime in dagdienst van 09:00 uur tot 18:00 uur 


Over het bedrijf

Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en is dé specialist op het gebied van interieur van woningen. Zij zijn experts in het adviseren, leveren en monteren van diverse producten zoals; vloeren, meubelen en trappen. Dit bedrijf hecht grote waarde aan service en kwaliteit, daarom zijn zij altijd bezig met het verbeteren en vernieuwen van de beste producten en leiden zij collega's op, tot echte vakmensen! Als één van de grootste aanbieders op het gebied van vloer en raamdecoratie zijn zij in constante ontwikkeling om de hoogste kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Tel daar onze kwaliteitsgarantie bij op en je merkt het verschil! Het is een informeel bedrijf, met korte lijntjes en je werkt met collega's die altijd voor je klaarstaan. De sfeer op de werkvloer is dan ook altijd gezellig, er wordt hard gewerkt maar een lolletje zit er altijd in! Hier wil jij toch ook onderdeel van zijn? 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!


Functie eisen
 • Je bent spontaan en klantvriendelijk
 • Affiniteit met het inrichten van wooninterieur
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
 • Je bent een teamplayer en resultaatgericht
 • Op zaterdagen werken is geen probleem voor jou
Wat wij bieden
 • Een vaste baan, je gaat direct op contract bij de werkgever!
 • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
 • Een uitdagende en afwisselende baan voor 37 uur in de week
 • Werken in de dagdienst tussen 09.00 uur en 18:00 uur
 • Lekker salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring 
 • Werken bij een organisatie waar respect centraal staat

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.900 - € 2.300 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verkoper in Venlo