Service Monteur E - Venlo

Venlo

Kracht Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als Servicemonteur-E zal jij zelfstandig onderhouds- en servicewerkzaamheden aan installaties van onze klanten gaan verrichten. Jij zorgt dat de installaties goed onderhouden worden, repareert waar dit nodig is en modificeert installaties van eenvoudig tot gecompliceerde installaties. Ook stel jij deze in bedrijf en zorgt dat deze worden ingeregeld binnen de tijd en in opvolging van de juiste aanwijzingen. Het lokaliseren van een storing behoort ook tot de taken van de functie als monteur-E waarna jij deze storingen dan ook zal verhelpen. Van deze taken verzorg je schriftelijke rapportage over uitgevoerd onderhoudswerk en/of storingen en zorgt voor de administratie die hier bij komt kijken.

Jij bent een persoon die graag oplossingsgericht denkt en die al in veel lastige installaties een uitweg heeft kunnen bieden.

lees meer

Gestelde eisen

Wat verwachten wij van jou:

  • Een mbo opleiding in de richting van Elektrotechniek of soortgelijk;
  • Zelfstandig jouw werkzaamheden kunnen verrichten;
  • In het bezit zijn van een rijbewijs-B;
  • Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Je zal deel gaan nemen aan storingsdiensten samen met een jong en ambitieus team. Met jouw dienstverlenende en oplossingsgerichte instelling zorg je samen met het team voor een maximale in- en externe tevredenheid.


Arbeidsvoorwaarden

Binnen het bedrijf zijn er vele mogelijkheden om jezelf extra te ontwikkelen door opleidingen of cursussen te volgen op het gebied van installatietechniek en elektrotechniek.

Daarnaast bieden zij:

  • Een salaris tussen €2600 en €3000 bruto per maand ;
  • Een goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • Winstdelingsregeling;
  • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
  • Reiskostenvergoeding.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.600 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving

Voor een groot Limburgs installatiebedrijf in het noorden van Limburg zoeken wij een enthousiaste servicemonteur E-installaties. In deze rol zal jij werkzaam zijn binnen complexe installaties van onze klanten.

Het bedrijf is een allround dienstverlener op het gebied van techniek in en rondom een gebouw en loopt altijd voorop in duurzame innovaties. Denk hierbij aan het toepassen van oplossingen binnen de volgende sectoren: Installatietechniek, energie, ICT en smart buildings die zorgen voor een gezonde, functionele en veilige leef- en werkomgeving. installaties.

Bij dit bedrijf werken +- 100 medewerkers waarbij er veel waarde word gehecht aan innoveren en werken zij altijd met de nieuwste technologieën. De lijntjes zijn kort binnen dit bedrijf en er heerst een zeer familiaire sfeer. Door het familiaire karakter van de vestiging zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden.

Door een constante groei binnen het bedrijf is deze mooie kans ontstaan om het team van service monteurs te gaan versterken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur in Venlo