Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
5 dagen geleden geplaatst • 3x bekeken

Psychiater op het snijvlak van ggz en revalidatie Venlo • BKV

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • 8 - 24 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Spreekt dit jou aan?

Jij helpt patiënten die vastlopen en nergens terecht kunnen vanwege complexe aanhoudende lichamelijke en psychische klachten. 


Jouw nieuwe baan

Als psychiater bij deze kliniek met een eigen visie is jouw takenpakket zeer gevarieerd. Hierbij een kleine greep uit jouw werkzaamheden:

Jij…

 • voert zowel alleen als in teamverband intake- en evaluatiegesprekken met cliënten;
 • stelt behandelindicaties op en zorgt voor bespreking hiervan in het behandelteam;
 • stimuleert de professionele ontwikkeling van collega’s via individuele en groepssupervisie;
 • draagt bij aan beleidsontwikkelingen van de kliniek en organisatie;
 • volgt vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen, dat doe je bijvoorbeeld door het bijhouden van vakliteratuur en het bezoeken van congressen en symposia;
 • maakt onderdeel uit regionale zorgnetwerken.

Kom jij de juiste steen brengen om verder te bouwen aan de toekomst van de kliniek! Voor diverse locaties in het midden en zuiden van Nederland zitten ze te springen om jou te leren kennen.


Jouw nieuwe werkplek

Deze kliniek biedt volwassenen vanaf 18 jaar met complex aanhoudende lichamelijke en psychische klachten en de daarmee samenhangende psychosociale problemen, professionele specialistische diagnostiek en behandeling in de medisch specialistische revalidatie of specialistische GGZ. 

Zij onderscheidt zich dat er niet alleen de lichamelijke of psychische klachten in kaart worden gebracht. De somatische symptomen worden door de revalidatiearts nauwgezet in kaart gebracht en de klinisch psycholoog voert een uitgebreid psychodiagnostisch onderzoek uit. Op indicatie kan er door een (psychosomatische) fysiotherapeut een fysiek belastbaarheidsonderzoek uit. In overleg met de patiënt leidt dit tot een geïntegreerde visie op de diagnose en behandeling. 

Er is volop ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Ook het klimaat op educatief gebied is van een prettige temperatuur. Je komt terecht in een warm bad met leuke mix van betrokken collega’s van al wat kilometers op de teller tot jong en enthousiast.  


Wat breng je mee?

Jij bent betrokken, integer en anderen inspireren zit in jouw bloed. Jij weet jouw collega’s te motiveren om zo tot het beste en mooiste resultaat te komen. Als echte teamplayer ontbreekt er dan ook niks aan jouw communicatieve en sociale vaardigheden.

Ja, nog steeds op jouw lijf geschreven deze functie? Dan worden wij nog enthousiaster als jij..

 • BIG-registratie als arts op zak hebt en staat ingeschreven in het Nederlands Specialisten Register voor het specialisme psychiatrie.;
 • affiniteit hebt complexe problematiek binnen deze doelgroep en het interdisciplinair handelen als ook ervaring;
 • werkt vanuit een eigentijdse visie waarbij je denkt vanuit herstel en jouw bijdrage wilt leveren aan de integrale herstelzorg;
 • over een flinke dosis humor en creativiteit beschikt
 • vlot aan de slag kan met zorgprogramma’s en zorgpaden.
Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard tegen een marktconform uurtarief. Je werkt 8 tot 24 uur. De duur van de opdracht gaat in goed overleg met jou. Jij kunt bij voorkeur per direct starten. Wil je meer inhoudelijke informatie over de tijdelijke vacature en / of ben je benieuwd naar het uurtarief? Neem dan gerust contact op met BKV.


Verdere informatie

Persoonlijk contact
Ben jij beschikbaar of ken jij iemand die beschikbaar is? Neem dan contact op met Senior Consultant Healthcare Eveline van den Bos via + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook bellen naar of een bericht sturen via WhatsApp +31 6 – 34 55 47 52 of een mail sturen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.s

Job alert
Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert. Dan ontvang je passende vacatures. 

Webinars
Regelmatig organiseren wij bij BKV verschillende webinars. Kijk op deze pagina voor het actuele aanbod van de webinars en schrijf je in! 

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in