30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
3 dagen geleden geplaatst • 3x bekeken

Jeugdarts 0 - 18 jaar Venlo • BKV

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

BKV
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 640 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 5.736 p/m
  • 24 - 36 uur
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Spreekt dit jou aan?

Jij draagt als jeugdarts bij aan de groei en ontwikkeling van kinderen en jeugdigen vanuit een sociaal-medisch perspectief. Jouw ideale baan? Lees dan verder!


Jouw nieuwe baan

Als jeugdarts bied jij vanuit een sociaal-medisch perspectief ondersteuning bij groei en ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 - 18 jaar. De nadruk ligt op preventie, signalering, vroegtijdige onderkenning van ontwikkelingsstoornissen en vroege opsporing van pathologie. Dit doe jij samen met andere jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, (dokters)assistentes, logopedisten.

Jij beoordeelt en analyseert de gezondheid van jeugdigen. Dit op basis van geïnventariseerde gegevens van groei, ontwikkeling en gezondheid. Je geeft preventief advies en voorlichting met betrekking tot ouder-kindzorg. Ook stem je het zorgaanbod af op de vraag van ouders, verzorgers, kinderen en jongeren. Door een beroep te doen op de eigen verantwoordelijkheid van het gezin, vergroot je de zelfredzaamheid.

Verder houd jij je ook bezig met het maken van analyses, het doen van gezondheidsonderzoeken en jouw bevindingen delen met collega’s, leerkrachten en hulpverleners in de curatieve sector. Je adviseert en werkt vanuit jouw specialisme mee aan (onderzoeks-)projecten van ketenpartners, gemeenten, klanten en collega’s.


Jouw nieuwe werkplek

Deze zorginstelling is een samenwerkende partij voor publieke gezondheid van vijftien gemeenten. Jij bent werkzaam in de grootste gemeente van Noord-Limburg. Je werkt in teamverband en maakt deel uit van een informele, zelf organiserend team met ervaren collega’s.


Wat breng je mee?

Bij voorkeur ben jij een BIG-geregistreerde arts M&G of jeugdarts KNMG. In ieder geval heb jij ervaring in en affiniteit met het werken met kinderen en jeugdigen.

Het is belangrijk dat jij organisatiegericht bent en er van houdt initiatieven te omarmen. Jij staat daar positief in en weet er flexibel op in te spelen. Jij hebt een goede ontwikkelde organisatiesensitiviteit.

Jouw collegialiteit is gericht op ontwikkelingsscenario’s en groei van zowel jouw collega’s als de organisatie zelf. Je bent een echte verbinder en staat voor vakmanschap.

Belangrijk is dat je bereid bent om in het hele werkgebied te werken.


Arbeidsvoorwaarden

Deze vacature staat uit voor 24 tot 36 uur in de week. Hoeveel jij precies gaat werken, wordt in overleg bepaald. Je start met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Jouw salaris is conform de cao CAR / UWO, schaal 11A. Dit betekent een maximaal salaris van 5.736 euro per maand bij een fulltime dienstverband.


Verdere informatie

Reageer via de website of stuur een mail naar Alicia via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.s. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 - 55 321 984            

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in