Financieel Administratief Medewerker - Venray

Venray

Personato
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen

Je weet als geen ander hoe je klanten kunt ontzorgen op het gebied van financiële administraties. Binnen het team ben je verantwoordelijk voor je eigen vaste klantengroep waarvoor je de administraties verwerkt én up to date houdt. Verder verzorg je ook de aangiften inkomstenbelasting (BTW) én sta je rechtstreeks in contact met de klant. Daarnaast zorg je ervoor dat de nodige zaken tijdig worden aangeleverd zodat alles goed verwerkt kan worden. Na afloop van het jaar tref je de nodige voorbereidingen voor de accountancy afdeling zodat zij op basis van de door jou gevoerde administratie snel verder kunnen met het opstellen van de jaarrekening.

Je bent een echte teamplayer en hebt een ondernemend karakter. De (financiële) administratie kent voor jou geen geheimen en je kunt  goed overweg met Microsoft Word, Excel en Outlook.

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt kennis van AFAS (dit kan ook intern geleerd worden);
  • Je bent 24-32 uur per week beschikbaar;
  • Je zit vol met ambitie en wilt jezelf graag verder ontwikkelen administratief medewerker;
  • Je neemt initiatief en streeft naar kwaliteit

lees meer

Extra informatie Deze organisatie biedt een afwisselend en uitdagend takenpakket én de flexibiliteit om deze baan gemakkelijk te combineren met je thuissituatie. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en werkt in een energiek team van enthousiaste collega’s. Daarnaast zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ook aantrekkelijk.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Waar kom je te werken

Dit accountantskantoor gevestigd in Venray en Uden, richt zich voornamelijk op het MKB. De organisatie heeft ongeveer 40 werknemers en beschikt over alle benodigde kennis en diensten. Met al deze kennis en diensten onder één dak wordt er samen met jou toegewerkt naar: ‘succes als resultaat’.

lees meer

Contactpersoon Timo van de Kerkhof
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Venray