Vrachtwagenchauffeur C / CE - Vlaardingen

Vlaardingen

Raaak personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen
Als Vrachtwagenchauffeur fulltime en dicht bij huis aan de slag? Verdien tot € 2.650,- bruto per maand in de logistiek bij dit recyclebedrijf in Rotterdam. Haal hier je CE-rijbewijs! Meestal ben je als Chauffeur C of Chauffeur CE elke dag ver van huis. Niet iedereen vindt dat even fijn. Jij in ieder geval wel, anders was je niet bij deze logistiek vacature uitgekomen. Deze recyclaar zorgt ervoor dat jij lekker achter het stuur kunt kruipen zonder dat je het hele land doorrijdt. Je rijdt namelijk alleen maar in de regio Rotterdam van Leiden tot de Moerdijkbrug en Bodegraven. Want een vrachtwagen hoeft niet persé jouw tweede huis te zijn natuurlijk. Als lading kun je van alles vervoeren: van containers tot huisvuil. Zolang het maar te recyclen is. Wij zijn RAAAK! Wij zijn RAAAK Personeel, jouw steun en toeverlaat. Wij helpen je met het vinden van die ene toffe kans of beter nog: de baan van je dromen. Zodra je via ons aan de slag gaat dan begeleiden wij je van A tot Z(s)alaris. Kom je ergens niet uit of loop je ergens tegenaan? Hoppa! Eén telefoontje en het is geregeld. De eerste maanden werk je via ons, waarna je kan worden overgenomen door jouw kersverse werkgever. Neem contact op met RAAAK Schiedam via 010 - 316 74 80, dan leggen wij je graag uit hoe onze samenwerking eruit gaat zien! De werksfeer, daar doen we het voor Als Vrachtwagenchauffeur zit je helaas vaak alleen. Daarom is het belangrijk dat juist wanneer je even met je collega’s samen bent, het ook direct klikt en gezellig is. Daar zorgt dit bedrijf wel voor! Zo ga je regelmatig uit eten en wordt er een frietkar voor de deur neergezet zodat jij met je collega’s lekker kunt happen. Vertel je graag hoe strak jij die bochten neemt? Je mag je collega’s jouw stuurkunsten laten zien tijdens een uitje wanneer jullie bijvoorbeeld gaan karten. Met feestdagen valt er altijd een cadeau op de mat waar JIJ wat aan hebt en niet alleen de baas. De eerste weken en opgeleid worden De eerste twee weken wordt je gekoppeld aan jouw inwerkbuddy die jou graag op sleeptouw neemt en op weg helpt. Misschien weet jij al helemaal hoe een vrachtwagen van onder tot boven werkt. Top! Dan kun je snel aan de slag. Omdat dit recyclebedrijf genoeg handen nodig heeft nodigen zij je ook uit om te solliciteren als je minder ervaring hebt. Sterker nog, zie jij het helemaal zitten om op de vrachtwagen te rijden maar heb je nog geen CE rijbewijs gehaald? Laat die droom dan niet lopen! Via dit bedrijf kun je zelfs jouw groot rijbewijs halen zonder stress. Zo timmer jij als Vrachtwagenchauffeur lekker aan de weg. Waarom zou je nog dagen van huis weg zijn terwijl je jouw expertise ook gewoon dicht bij huis kunt uitvoeren zodat je ’s avonds jouw serie niet hoeft te missen? Juist! RAAAK Schiedam wacht op jouw telefoontje! Bel ons op 010 - 316 74 80 of stuur direct met één druk op de knop je CV even op.

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee
- Een rijbewijs C of rijbewijs CE mét code 95. Heb je die niet? Haal die dan met opleidingsvoorwaarden via jouw nieuwe werkgever! - Je woont in de omgeving Rotterdam. Ver reizen hoeft voor jou niet.
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Salarisinformatie Bruto € 2.650 p/m
Extra informatie Wat krijg je er voor terug
- Een startsalaris van € 2.650,- om bij weg te dromen - Legendarische werksfeer. Want je kunt niet alleen maar hard werken. - Griep loopt een blokje om voor jou. Daarom krijg jij bij elke maand zonder ziekmelding € 150,- bruto extra schoon op je rekening gestort!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur CE in Vlaardingen