+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Voorthuizen.
Laad meer vacatures

Businesspartner verzuim Voorthuizen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Vacaturebeschrijving:

Dat de mate van aandacht voor verzuim de laatste jaren sterk toeneemt, valt niet los te zien van het feit dat er een stijgende lijn te zien is in het aantal verzuimgevallen. Dat weet deze organisatie maar al te goed. Niet gek dus dat de missie hier draait om het van A tot Z bijstaan van grote bedrijven met hoogwaardige arbodienstverlening. Aan de hand van de pijlers aandacht, beweging en verzuimbegeleiding, richt de interne missie zich niet alleen op het zo snel en goed mogelijk laten herintreden van personeel, maar vooral ook op het faciliteren van een gesprek tussen werkgever en werknemer, zodat achterliggende oorzaken bespreekbaar worden gemaakt en het risico op uitval binnen de organisatie ook in de toekomst kan worden beperkt.

Jouw rol in dit geheel als businesspartner verzuim, die is niet in 1 zin samen te vatten. Al was het maar omdat je gelijktijdig gaat werken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Bijbehorende verantwoordelijkheden? Die gaan van het analyseren en signaleren van verzuimgerelateerde vraagstukken en risico's bij klanten en het hiervoor ontwikkelen van passende oplossingen, tot de leiding nemen over verzuimprocessen en het rapporteren van de resultaten die je hiermee boekt aan de verschillende stakeholders. Je traint en coacht leidinggevenden op de werkvloer en gaat samen met de werkgever en werknemer een traject aan waarbij je de terugkoppeling van de betrokken experts vertaalt naar uitvoerbare handelingen die werkgever en werknemer kunnen toepassen.       

Wat werken als businesspartner verzuim bij deze club verder zo bijzonder maakt? Dat ontdek je wanneer je blijft lezen. 


Waar kom jij te werken?

In Voorthuizen, bij een specialist in arbodienstverlening waar de missie draait om verbetering op korte én lange termijn. Hoe ze dat aanpakken? Door het gesprek tussen werkgever en werknemer te faciliteren en de medewerker zelf weer in zijn of haar kracht te zetten. Alles om de verzuimcijfers van klanten te drukken en de werknemers weer zo snel, gezond en gelukkig aan het werk te krijgen.

Jouw eigen werkplek, die is meer dan het vermelden waard. Als ze ergens weten dat een goede en fijne werkplek kan bijdragen aan werkgeluk, dan is het hier en dit heeft zijn uitwerking zeker niet gemist. Met werkruimtes die aanvoelen als een knusse huiskamer en een grote tuin in een bosrijke omgeving, werk je hier in alle rust en lunch je gezellig samen in het zonnetje alsof het je vrije dag is. Aandacht en flexibiliteit vormen voor deze opdrachtgever twee belangrijke kernwaarden. Dit uit zich o.a. in en de mogelijkheid om zelf je werkplek te bepalen en hybride te werken en voor ieder personeelslid een jaarlijkse 'geluksdag'. Een extra vrije dag waarop je een budget krijgt van €150.- voor een leuke activiteit naar keuze. De werksfeer onderling is informeel en collegiaal en een strenge hiërarchie zul je hier dan ook zeker niet tegenkomen.   


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als businesspartner verzuim draait een werkdag in de kern om het geven van advies op zowel operationeel als tactisch en strategisch gebied. Op operationeel niveau neem je de leiding in de dagelijkse verzuimprocessen. Van de 1 op 1 gesprekken tot de bijbehorende rapportages omtrent de voortgang van de trajecten. Op tactisch gebied richt jij je blik op het preventieve gedeelte. Wat zijn de risico's en de grootste uitdagingen op de werkvloer van de klant en via welke aanpak kan de kans op verzuim bij voorbaat worden teruggedrongen? Het adviseren op strategisch niveau richt zich op de bedrijfsvoering van de klant zelf. Welke zaken dient een klant op strategisch niveau aan te passen om het verzuim of de risico's hierop terug te dringen?   

Tussen de nodige ontspanningsmomenten door, vult de rest van de werkweek zich met: 

het analyseren van de verschillende verzuimgerelateerde vraagstukken en risico's op de werkvloerhet ontwikkelen en voorschrijven van oplossingen op maathet op de hoogte houden van de klant m.b.t. de vorderingen van de trajectenhet wekelijks bespreken van de voortgang en andere actuele zaken met je overige BPV collega'sHerken jij jezelf hierin?
jouw hbo+ werk- en denkniveau kan je onderstrepen met een afgeronde opleiding je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaarje hebt 5+ jaar ervaring als hr businesspartner of in een andere adviserende rol richting management of directieje weet alles van wetgeving op het gebied van sociale zekerheid, arbeidsongeschiktheid en arbeidsrechtje beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal schrijvend en sprekend erg goedje beschikt over enige kennis van privacy en gegevensbeschermingje kunt de competenties adviseren, assertiviteit en je empathisch vermogen tot je krachten rekenen  Wat krijg je ervoor terug?
een fulltime bruto maandsalaris tussen de €3.000,- en €5.000,- afhankelijk van ervaring en kennis 25 vaste vakantiedagen + 1 geluksdag. Een extra vrije dag én €150,- om vrij te besteden aan een leuke activiteitde mogelijkheid om hybride te werken inclusief thuiswerkvergoedingeen flexibele pensioenregeling via Doenpensioenvergoeding van de reiskosten die je maakt8% vakantiegeld 

En? Meer dan genoeg aanleiding om te solliciteren? Doe dit dan via de sollicitatieknop of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en dan spreek ik je snel! Nog vragen over deze vacature? Bellen kan naar 030 636 50 09.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in