Vacature Heftruckchauffeur (ploegendienst) - Vriezenveen

Vriezenveen

BR-Flex Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Word jij de nieuwe heftruckchauffeur van onze opdrachtgever? Dit familiebedrijf in de plaatbewerkingsindustrie biedt je de kans om voor langere tijd aan het werk te kunnen met vaste uren. Doordat je in een ploegensysteem komt te werken ontvang je ook nog mooie toeslagen bovenop je salaris!

Wat ga je doen als Heftruckchauffeur (ploegendienst)?
• De productie verloopt hier op een hoog tempo. Het is dus belangrijk dat je jouw collega’s op tijd van het goede plaatmateriaal voorziet.
• Het verzamelen van de orders die in het systeem binnenkomen. Deze verwerk je op de juiste manier in het magazijn.

Wat verwachten we van jou als Heftruckchauffeur (ploegendienst)?
• Een heftruckcertificaat is mooi meegenomen, maar kandidaten met ervaring in een soortgelijke functie ontvangen we ook graag.
• Je kunt zelfstandig werken aan de hand van de werkinstructies.

Wat bieden wij jou als Heftruckchauffeur (ploegendienst)?
• Een bruto maandsalaris tussen €2.050,- en €2.200,-. Door het ploegensysteem ontvang je een standaard toeslag, waardoor het salaris hoger zal uitvallen.
• Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt is de kans groot dat je hier voor langere tijd aan de slag kunt.
• Werk in de regio Vriezenveen.

Meer weten
Dan zien we je graag op onze vestiging in Vriezenveen of neem contact met ons op (0546-721100). Dit kan ook via WhatsApp: 0622115979.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.050 - € 2.200 p/m
Bedrijfsomschrijving BR-Flex Uitzendbureau heeft een grote betrokkenheid bij werk in de techniek, logistiek, bouw, productie en transport. Vanuit onze vestigingen in Hardenberg, Oldenzaal en Vriezenveen hebben we in de regio een sterk netwerk opgebouwd.
Daarbij draait het vooral om mensen. Een sterk persoonlijk contact met de werknemer en opdrachtgever is het uitgangspunt. BR-Flex Uitzendbureau heeft een open cultuur met korte communicatielijnen waardoor we snel schakelen.
Maatwerk, betrouwbaarheid en passie staan voor BR-Flex Uitzendbureau. Wij gaan voor langdurig werk, met zicht op een vaste aanstelling voor onze werknemers.

lees meer

Contactpersoon BR-Flex Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Vriezenveen