Vacature Machine Operator (CNC) in ploegendienst Vriezenveen

Vriezenveen

Attract
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature De fabriek is opgedeeld in 4 hallen en staat vol met automatische en semi-automatisch CNC gestuurde bewerkingsmachines. Veelal worden de machines ondersteund door een robot die ervoor zorgt dat er continu producten bewerkt kunnen worden. Er staan tussen de 30 en 40 machines, veelal Mazak en SW machines. De meeste robots zijn van Kawasaki en Fanuc.

Als machine operator ben je verantwoordelijk voor een 100% kwalitatief proces. De uitdaging zit hem in het bedienen èn draaiend houden van één tot drie machines tegelijk. Tussendoor controleer je de kwaliteit van je producten d.m.v. metingen. Dit doe je met diverse handmeetgereedschappen als een schuifmaat en kalibers. Je controleert visueel de producten en ontbraamt waar nodig.

Ook ondersteun je bij het omstellen van machines. Je wisselt daarbij snijgereedschap en hydraulische mallen.

Je bent verantwoordelijk voor een correcte registratie van diverse zaken en je voert eerstelijns onderhoud uit. Je vindt het prettig dat je werkplek schoon is en schoon blijft.

lees meer

Gestelde eisen
  • Opleiding minimaal technisch MBO 2 niveau
  • Enige jaren relevante werkervaring als operator in een verspanend proces
  • Kennis van verspaning en metaalbewerking
  • Je kunt een technische tekening lezen en begrijpen
  • Kennis van (hand)meetgereedschappen en technieken, zoals bediening van een 3D meetmachine
  • Je hebt een hoog kwaliteitsbewustzijn.
  • Je kunt zeer nauwkeurig werken
  • Je werkt graag in teams
  • Je bent leergierig en gedreven om alle fijne kneepjes van het vak te leren
  • Je communiceert prettig en kunt je boodschap duidelijk overbrengen

lees meer

Extra informatie

Het rooster lijkt op een 5 ploegendienst, alleen werk je nooit  tussen 3.00 en 6.00 ’s nachts en tussen 15.00 en 18.00 uur in de middag. Op die tijdstippen draait de robot zelfstandig zijn aanvoer leeg. Het voordeel is dat je in de ‘zware uren’ in de nacht lekker thuis slaapt. Voordat je in deze ploegendienst start, word je eerst  ingewerkt in een twee ploegendienst. Als je de basisvaardigheden van machine operator goed onder de knie hebt en je productenkennis op peil hebt, kun je doorgroeien naar Allround operator en daarna naar Specialist Operator. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Een groot gedeelte van de week breng je al werkend door. Het is dan ook belangrijk dat je iets doet wat je leuk vindt. Maar wat leuk is voor de een, vindt de ander niets aan. Daarom gaan wij graag op zoek naar werk dat bij jou past!
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Machine Operator in Vriezenveen