Schoonmaker gebouwen/kantoren - Vriezenveen

Vriezenveen

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij op zoek naar een leuke baan als schoonmaakmedewerker met flexibele werktijden?
Wij hebben meerdere vacatures beschikbaar! Je kunt naar eigen wens tussen de 6 en 24 uur per week aan het werk. Je gaat aan de slag bij één of meerdere locaties in Vriezenveen en omstreken.

wat bieden wij jou
  • Bruto uur salaris van € 11,44 bij 21 jaar e.o.
  • Bij wederzijds bevallen kans op een contract
  • Leuke bedrijfsuitjes
  • 6 tot 40 uur per week
wie ben jij

Als schoonmaakmedewerker ben jij in de namiddag of avonden beschikbaar om te werken. Jij bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar. Je vind het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

  • Jij weet van aanpakken
  • Een kwaliteitsgerichte instelling
  • Jij bent nauwkeurig en gaat secuur te werk
wat ga je doen

Je gaat werken bij verschillende scholen en bedrijfspanden in de omgeving van Vriezenveen. Hier zorg je dat alles er spik en span uitziet. Hygiëne staat hoog in het vaandel. Jij weet elke dag weer ervoor te zorgen dat alles goed schoongemaakt is. Er zijn verschillende werktijden waarop jij kan werken. Jij werkt wel voornamelijk in de middag of avond. Heb jij interesse in deze functie? Bel ons, zodat we samen kunnen afstemmen welke diensten het best bij jouw beschikbaarheid passen!

waar ga je werken

Met bijna 300 medewerkers is dit schoonmaakbedrijf inmiddels een begrip in Oost-Nederland en omstreken. Voor veel bedrijven en particulieren in Overijssel, Drenthe en Gelderland mogen zij onder andere de glasbewassing en het schoonmaken van de panden verzorgen.

sollicitatie

Na het ontvangen van jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer je op basis van je cv geschikt bent voor de functie plannen wij met jou een intakegesprek in. Wanneer het intakegesprek aansluit op de wensen van het bedrijf ga je hier op gesprek. Bij een positief gesprek van beide kanten word jij de nieuwe schoonmaakmedewerker!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,44 p/u
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!