Vacature Onderhoudsmonteur (Mechanica / Elektronica) - Waalwijk

Waalwijk

PACOMA EUROPE BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?
Je gaat in onze werkplaats in Waalwijk of op locatie bij klanten, op mechanisch, pneumatisch en elektrisch vlak onze machines klant specifiek modificeren, testen, installeren, repareren en onderhouden. Het is zeer afwisselend werk doordat we een groot assortiment machines hebben waardoor geen uitdaging hetzelfde is.
Gestelde eisen Wat wordt er van jou verwacht?
Ervaring in de werktuigbouw of mechatronica of met een elektrotechnische achtergrond of met een opleiding in één van die richtingen.
Bereid om te leren en om VCA te behalen (of in bezit van VCA).
Ervaring in de omgang met klanten en communicatief sterk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.750 p/m

Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
Aantal uur per week 40 uur
Je vaste werktijden zijn van half acht tot vier. Je wordt geacht af en toe meer uren te werken. Op termijn komt er wellicht 24 uurs bezetting met bereikbaarheidsdiensten waaraan ook medewerking wordt gevraagd.
Extra informatie Wat bieden wij?
Een verantwoordelijke functie waarbij eigen inbreng erg wordt gewaardeerd, binnen een moderne en professionele werkomgeving waar je wordt omgeven door trotse en betrokken collega’s.
Een goede werksfeer in een team van 5 collega onderhoudsmonteurs.
Direct een vast dienstverband bij Pacoma Europe BV.
Een bedrijfswagen die ook mee naar huis mag.
Een vaste telefoonvergoeding.
Minimaal 25 vakantiedagen per jaar.
Een prima vast salaris dat past bij de functie en verantwoordelijkheden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Pacoma Europe BV is exclusief importeur van diverse merken eindverpakkingsmachines. Met 30 jaar ervaring en een eigen technische dienst zijn wij in staat om verpakkingsmachines aan specifieke wensen te laten voldoen en in te passen in het verpakkingsproces van de klant.
Pacoma Europe is een kleine informele organisatie waar collega's altijd voor elkaar klaar staan en er steeds tijd is voor een praatje en een lolletje, zolang de belangen van de klant maar voorop blijven staan. We proberen steeds samen met alle collega's van de binnen- en de buitendienst tot gezonde groei en oplossingen te komen.
Samen koffie voor het werk, dagelijks een gezamenlijke lunch, en iedere vrijdag iets eerder stoppen met werken om ook bij wat lekkers te kunnen bijpraten over andere dingen dan werk, zijn allemaal zaken die bij ons vanzelfsprekend zijn (zodra dat weer mag na Corona).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Elektrotechniek in Waalwijk