Chauffeur CE Bulk - Wanssum

Wanssum

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Altijd al met een bulkoplegger willen werken, cement en andere bouwstoffen naar klanten brengen met een bulk onderlosser, dan hebben wij voor jou de perfecte baan met goede vooruitzichten. Voor een opdrachtgever in het zuidoosten van Nederland zijn wij op zoek naar chauffeurs welke graag als bulkchauffeur aan de slag zouden willen, ervaring in de bulk heb je niet nodig, wel aantoonbare rij ervaring met trekker/oplegger vanaf een drietal standplaatsen in Nederland


WAT GA JE DOEN?

Als bulkchauffeur ga je bouw gerelateerde producten vervoeren als cement en vliegas, deze worden op centrale locaties geladen en vervolgens naar de klant vervoerd en gelost. Je werkgebied omvat de Benelux, Noord Frankrijk en Duitsland, het kan dus zijn dat je één of meerdere nachten onderweg bent en in je truck slaapt.

Onze voorkeur gaat dus uit naar chauffeurs welke geen bezwaar hebben tegen overnachten in de auto, maar ook kandidaten welke dagelijks thuis willen zijn, komen in aanmerking voor deze vacature.

Als je gaat starten, krijg je een inwerk periode van 2 à 3 weken, de eerste dag is een dag op het bedrijf, waarbij een en ander wordt uitgelegd over het bedrijf en haar werkwijze, vervolgens krijg je een truck toegewezen, waarmee je op pad gaat onder begeleiding van een mentorchauffeur die zijn eigen truck bemand, je zit dus niet 2 weken lang met twee man in één auto, jullie rijden samen een zelfde rit, waardoor je kan worden begeleid in ingewerkt door de mentor.

Het is een leuke baan met goede toekomst perspectieven en je werkt met degelijk materiaal.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Rijbewijs CE en een geldige code 95
  • Je bent klantvriendelijk en maakt graag een babbeltje bij de klant
  • Je hebt enige jaren ervaring in het rijden met een trekker/oplegger combinatie
  • Het bezit van een VCA certificaat is geen harde eis, maar zal je wel moeten behalen binnen 3 maanden nadat je gestart bent, dit kan via onze eigen Academy
  • Je bent bereid tot het maken van één of meerdere overnachtingen
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de ‘extraatjes’. Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in. Denk aan code 95 nascholing. En ben jij supergemotiveerd? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die via onze Academy extra certificaten behaald! Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg. Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

Kun jij goed sturen? Stuur dan snel je sollicitatie in!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!