+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.

Supermarkt medewerker Weert

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Roompot Vakanties

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.202 - € 2.635 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Even voorstellen

Op het altijd gezellige bospark Weerterbergen zoeken wij een nieuwe collega voor 38 uur (of twee nieuwe parttime collega's). Een supermarkt op een vakantiepark is toch weer iets heel anders. Op het park hebben we tegenover de supermarkt ook de horeca, zwembad en het Koospodium. Benieuwd? Kom langs!


Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit

Vakantie gaat beginnen! Dat betekent dat we het ook in de supermarkt op het park ook weer drukker krijgen. Zo hebben we het soms rustig, en op sommige momentjes juist druk. De supermarkt vind je midden op het park naast de giftshop en tegenover vele andere faciliteiten en activiteiten.

Omdat onze supermarkt relatief klein is, zijn onze werkzaamheden erg divers. We werken in verschillende diensten. Soms begin je vroeg en een andere keer juist later. Onze gasten komen ’s ochtends vroeg naar de supermarkt om verse croissantjes en broodjes te kopen. Jij zorgt voor het afbakken van verse broodjes, zodat de croissanterie goed gevuld is. Daarnaast help je onze gasten aan de kassa, vul je de vakken aan en houd je de winkel schoon. Bestellingen maken, het controleren van leveringen, openen en sluiten van de winkel en het verwerken van arrangementen zoals het gourmet en ontbijt arrangement horen ook tot jouw werkzaamheden. 

Ben je ingeroosterd in de croissanterie? Dan werk je van 6.00 uur tot 12.00 uur.  De winkel zelf gaat vanaf 8.00 uur open. We werken met verschillende diensten op verschillende dagen in de week. Het kan zijn dat je doordeweeks werkt, maar ook in de weekenden. De werktijden liggen tussen 6.00 en 20.30 uur.

Het leuke? Je hebt niet alleen directe collega's in de supermarkt. We zijn lekker informeel en jij hebt ongeveer 15 á 20 directe collega's met een mix van hulpkrachten en vast personeel zoals jij. Het hele park werkt met elkaar samen om de vele gasten een supervakantie te geven!


Wat krijg je van ons?
  • Salaris in schaal 3 cao recreatie: min. €2.202 en max. €2.635 bruto per maand op basis van 38 uur;
  • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
  • Een warme maaltijd als je ’s avonds werkt;
  • Een toeslag van 25% als je op zondag werkt;
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 per km (vanaf 5 km enkele reis); 
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur p.w.), waarbij je ieder jaar extra dagen ontvangt;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Opleidingsmogelijkheden via Roompot Academy;
  • Collectieve zorgverzekering en korting op verschillende overige verzekeringen;
  • Een personeelspas waarmee jij en je familie korting krijgen op een verblijf bij Roompot en waarmee jullie gratis gebruik mogen maken van bijvoorbeeld het zwembad en het minigolf.

Enthousiast geworden? Solliciteren doe je gemakkelijk door je CV en motivatie via deze site te uploaden. Linda, de manager van de supermarkt, neemt jouw sollicitatie in behandeling en neemt contact met jou op!


Wie ben jij?

Gastvriendelijkheid en om kunnen gaan met wisselende druktes is het allerbelangrijkste in deze job. Jouw uren stemmen we samen af. We zijn op zoek naar twee parttime of één fulltime collega. Verder ben jij:

  • Flexibel in jouw werkdagen en tijden;
  • Bij voorkeur bekend met werken in retail.

Toonaangevend

Jouw bestemming

Op Vakantiepark Weerterbergen krijg je een werkomgeving met een fijne vakantiesfeer. Het park is een van de grootste vakantieparken in het noorden van Limburg en biedt daarom volop mogelijkheden. Zowel voor de medewerkers als voor de gasten. Zo kunnen onze gasten zich vermaken door gebruik te maken van onder andere de indoor glowgolf, het heerlijke binnen én buiten zwembad, de (indoor) kidsclub of bijvoorbeeld lasergamen. Het park biedt nog veel meer mogelijkheden, dus niemand hoeft zich te vervelen!


Contactinformatie

Vragen over deze vacature?

Kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button. Op die manier komen je gegevens meteen bij ons in het systeem en kunnen we je sollicitatie het beste in behandeling nemen.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact via 0113-820781 of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


HR Roompot
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in