Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.
5 dagen geleden geplaatst • 1x bekeken

Medewerker Bedrijfsvoering Distributienetten GAS-Elektra | Weert Weert • Enexis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Enexis

Enexis
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.335 - € 3.336 p/m
 • 40 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • 13e maand
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als medewerker Meldpunt Zuid ben je verantwoordelijk voor de juiste informatieverstrekking over schakelhandelingen vanuit de actuele netsituatie aan de uitvoerende partij. Je voorkomt dat bedrijfsvoering-technische conflicten ontstaan in het gas- en laagspanningsnet. Verder beoordeel je zelfstandig bedieningsplannen t.b.v. uitvoerende afdelingen. Tevens geef je bedieningsopdrachten aan medewerkers van uitvoerende afdelingen voor het op locatie verrichten van bedieningshandelingen.

Je doet ook registraties van onder andere; af- en aanmeldingen van infrastructurele werkzaamheden in het meldpuntsysteem. Je bewaakt tijdelijke mutaties in de infrastructuur. Je informeert medewerkers van het Centrale Meldpunt Storingen (CMS) over relevantie actuele werkzaamheden en koppelt de afmeldingen van storingen terug aan de medewerkers van het CMS. En verder ben je het centrale informatiepunt voor werkzaamheden aan het gas- en laagspanningsnet.Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek en/of Gas techniek op bijvoorkeur niveau 4. Daarnaast kennis van de bedrijfsvoering van gas en elektra distributienetten. Je beheert netlogica (inzicht in de samenhang van het net). Verder heb je kennis van o.a. schakelplannen, storingsprocessen en de bijbehorende organisatie. Kennis van relevante regelgeving o.a. BEI/VIAG en bedieningsdeskundig in het kader van BEI en VIAG. Tevens heb je kennis en ervaring van het geografische informatiesysteem van Enexis. Je bent klantgericht en je bent goed communicatiefvaardig. Je bent stressbestendig en je bent besluitvaardig en werkt kwaliteitsgericht. Je kan problemen analyseren.


Aanbod

Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedag, maar kun je in totaal nog 35,5 dag bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget! Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een bruto budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast?
Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

Deze functie is ingedeeld in klasse 11, met een inschaling tussen € 2.335,- en € 3.336,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.

 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring
omtrent gedrag (VOG). Onze installaties kunnen van invloed zijn op de werking van pacemakers. Meer informatie hierover vind je op:

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem voor meer informatie contact op met: Erik van't Wout (Corporate Recruiter) erik.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel/app .

Bedrijfsomschrijving

Ons BedrijfsVoeringCentrum (BVC) is verantwoordelijk voor de operationele Bedrijfsvoering van de hoogspannings- (HS), middenspannings- (MS) en Laagspannings (LS) -netten alsmede het gasnet. De afdeling richt zich onder andere, op basis van de actuele netsituatie, op schakelhandelingen ten behoeve van uitbreidingen, vervangingen, metingen en onderhoud en het coördineren van de afhandeling van storingen in de netten waarbij de focus van de meldpuntmedewerkers op het LS- en Gasnet ligt. De afdeling BVC-Z bestaat momenteel uit 8 Senior Bedrijfsvoerders, 11 Bedrijfsvoerders en 7 Meldpuntmedewerkers.

Meer vacatures op Werkzoeken.nl

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in